Neler Yeni

Çözüldü✓ 1200 Tl Beyaz Kablosuz %60 Mekanik Klavye Önerisi

Shishio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Taha Ali
Ömürlük olur mu sorusunu ilk defa sizden duyuyorum, elektronik cihaz bu bozulur. Markalı dediğiniz çoğu klavyeden uzun süre taşır sizi ama elbet bir gün bozulacak.
ben zaten ömürlük derken uzun ömürden bahsettim bozulacağının farkındayım yanlış tabir olmuş kusura bakmayın.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Evet ekstradan tus farki var. sadece.
@Shishio hayırlı olsun şimdiden ,

ben bu klavye 800 tl ye almıştım kısa yorumlarmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben zaten ömürlük derken uzun ömürden bahsettim bozulacağının farkındayım yanlış tabir olmuş kusura bakmayın.
her klavye dogal olarak bozula biliyor zaman içinde switch bozulma durumunda sıkıntı oluyor lehim falan uğraşıyorsun ama hot swaple olunca switchlere kadar rahat şekilde değiştire bilirsin klavye istediğin gibi modlaya da bilirsin

RK61 tuşları ABS yerine PBT olsaymış keşke

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Son bir şey sorabilir miyim
Tabi. Akko klavyeyide inceleyin bu arada, kablolu ve hotswap degil ama switchi ve goruntusu cok guzel

@Shishio hayırlı olsun şimdiden ,

ben bu klavye 800 TL ye almıştım kısa yorumlarmısın

her klavye dogal olarak bozula biliyor zaman içinde switch bozulma durumunda sıkıntı oluyor lehim falan uğraşıyorsun ama hot swaple olunca switchlere kadar rahat şekilde değiştire bilirsin klavye istediğin gibi modlaya da bilirsin

RK61 tuşları ABS yerine PBT olsaymış keşke
MK25-1 modeli sanirim bu, RK68 biraz daha iyi olurdu ama bu modelde guzel hayirli olsun.

Shishio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Taha Ali
Tabi. Akko klavyeyide inceleyin bu arada, kablolu ve hotswap degil ama switchi ve goruntusu cok guzel

MK25-1 modeli sanirim bu, RK68 biraz daha iyi olurdu ama bu modelde guzel hayirli olsun.
https://www.trendyol.com/porge/game...d-p-337867234?boutiqueId=61&merchantId=167421 yanına bu mousepadi almıştım 300 lira civarına daha iyi bi öneriniz var mı beyaz, akko klavyeye baktım ama deseni güzel olsa da ışığı olmadığı ve kablosu olduğu için almayı düşünmüyorum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Shishio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Taha Ali
Beyaz olarak RK61'dir büyük ihtimalle. Daha iyisi için bütçenin artması lazım bir daha. Brown tavsiye ederim. Red'in hissiyati hic iyi degil.

Bunun indirimi bayagi iyi. Akko v3 cream yellow switchleri var. Cok tatli sese sahiptir. Buna bakabilirsiniz.
bir daha derken ne kadar artması lazım :blobdance: atarsanız belki düşünebilirim

mouse pad çok güzel görünüyor ... zaman içinde çok kirlenmiyor mu beyaz
şuan klassenin oki nami ura beyazını kullanıyorum ve çok dikkat etsemde 1 sene sonra sararma oldu o yüzden yenisini alıyorum ama beyazdan vazgeçemedim

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bir daha derken ne kadar artması lazım :blobdance: atarsanız belki düşünebilirim

şuan klassenin oki nami ura beyazını kullanıyorum ve çok dikkat etsemde 1 sene sonra sararma oldu o yüzden yenisini alıyorum ama beyazdan vazgeçemedim
siyahda da solma oluyor bir süre sonra :ROFLMAO: incanın XXL modelini aldım uzun süredir iyi dayanıyor hafif solma oluyor tabi yine

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

2-2.1k'ya Custom toplanabilir.

Butceye gore bunlar alinabilir.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
siyah mouse pad üstünde beyaz klavye çok güzel görünüyo bende siyahdan vazgeçemiyorum

Shishio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Taha Ali

2-2.1k'ya Custom toplanabilir.

Butceye gore bunlar alinabilir.
çok teşekkürler, maalesef 2100 bandına çıkamam rk61 ve bu mousepadi alıyorum cidden çok yardımcı oldunuz. :kedi:

Shishio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Taha Ali
Top Bottom