Neler Yeni

1200 TL BÜTÇELİ OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ!

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
Arkadaşlar selamlar 1200 lira bütçem var sağlam güzel bi oyuncu kulaklığı arıyorum.

Ayrıca kablosuz olmasını istiyorum ama bu bütçe ile imkansız doğal olarak fakat şu kulaklığı gördüm benim işimi görür mü?

Razer Hammerhead True Wireless X Bluetooth

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Yani kablosuza bu fiyatlarda tepki süreleri mikrofonları ve gecikmeleri eşlik eder. Önerim 10000days kodu ile kizaruyu 860 tl ye alman. Seni uzun yıllar boyu götürür tatmin de eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fujin olsa fujini önericem ama piyasada yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani kablosuza bu fiyatlarda tepki süreleri mikrofonları ve gecikmeleri eşlik eder. Önerim 10000days kodu ile kizaruyu 860 TL ye alman. Seni uzun yıllar boyu götürür tatmin de eder

Fujin olsa fujini önericem ama piyasada yok
Link atma şansınız var mı

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Donanım arşivi youtube dan ikisininde videosunu izleyebilirsin kanka. Mikrofonda her şey belli olur zaten. Kulaklık için soracağın soruları cevaplarım.

Blackshark v2x bin kat daha mantıklı? Valla bende 20ye 3050 sistem aldım çok memnunum herkes alsın bir o zaman?
Razer olduğu için ridelamayı ne zaman bırakacaksınız MWMWMWMW aynwn kankam denemediğin kulaklığa sallamaya devam. Bahsettiğin kulaklıktan kizaruya geçen tanıdığım var

Razerin deathadder v3 pro wirelessını kullanıyorum eyvallah memnunum da, ancak her şeyde razer kaliteli mi demek oluyor bu?

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
Donanım arşivi youtube dan ikisininde videosunu izleyebilirsin kanka. Mikrofonda her şey belli olur zaten. Kulaklık için soracağın soruları cevaplarım.

Razer olduğu için ridelamayı ne zaman bırakacaksınız MWMWMWMW aynwn kankam denemediğin kulaklığa sallamaya devam. Bahsettiğin kulaklıktan kizaruya geçen tanıdığım var

Razerin deathadder v3 pro wirelessını kullanıyorum eyvallah memnunum da, ancak her şeyde razer kaliteli mi demek oluyor bu?
Her şeyini önermiyorum kardeşim önce şunu kafana güzelce sok

V2x dediğimiz kulaklık ses kasmak için en iyi kulaklıklardan bu bütçede, ben öyle razer sevici felan değilim.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Her şeyini önermiyorum kardeşim önce şunu kafana güzelce sok

V2x dediğimiz kulaklık ses kasmak için en iyi kulaklıklardan bu bütçede, ben öyle razer sevici felan değilim.
Kizaru ile valorant immo 3 2k ya çıktım devam etmedim sonra. Sence bana fps konusunda hangi kulaklığın daha iyi ses kastığını sen mi öğretecen kanka? Hayatında kullanmadığın bir kulaklığı gömen sensin. Alınmaz diyecek ne argümanın var ? Anlatsana bi kizarunun eksik yönlerini v2x in avantajlarını vb. Bahsettiğin kulaklığın b0k gibi mikrofonu var. Kizaru ile herifler diğer mapteyken duyuyorum net bir şekilde. Oyunda kaç kez onu nasıl duydun denildiğini işittim ben. Tavsiyem bilmediğin herhangi bir şeyde direkt yargıya varma tamam mı dostum. Konuyu açan arkadaşımız 2 kulaklığın videosunu izler inceler ona göre alır.

Bir de pttavm de fujin modeli 980 tl ancak o siteden hiç alışveriş yapmadım güvenillir mi bilmiyorum. Fujin de kizarudaki bazı sıkıntıları gidermişler ( ağırlığının daha hafif olması ve kablo malzemesi vb.) Linki bu: https://www.pttavm.com/gamepower-fu...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.29.2

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
Kizaru ile valorant immo 3 2k ya çıktım devam etmedim sonra. Sence bana fps konusunda hangi kulaklığın daha iyi ses kastığını sen mi öğretecen kanka? Hayatında kullanmadığın bir kulaklığı gömen sensin. Alınmaz diyecek ne argümanın var ? Anlatsana bi kizarunun eksik yönlerini v2x in avantajlarını vb. Bahsettiğin kulaklığın b0k gibi mikrofonu var. Kizaru ile herifler diğer mapteyken duyuyorum net bir şekilde. Oyunda kaç kez onu nasıl duydun denildiğini işittim ben. Tavsiyem bilmediğin herhangi bir şeyde direkt yargıya varma tamam mı dostum. Konuyu açan arkadaşımız 2 kulaklığın videosunu izler inceler ona göre alır.

Bir de pttavm de fujin modeli 980 TL ancak o siteden hiç alışveriş yapmadım güvenillir mi bilmiyorum. Fujin de kizarudaki bazı sıkıntıları gidermişler ( ağırlığının daha hafif olması ve kablo malzemesi vb.) Linki bu: https://www.pttavm.com/gamepower-fu...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.29.2

istersen 100 liralıkla çık, v2x’in daha kötü olduğunu nerden biliyorsun? Tamamen bilmeden yorum yapıyorsun

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Ben ne zaman v2x kötü dedim tam olarak ? ( mikrofonu kizaruya fujine kıyasla baya kötü ) + olarak buraya ilk yazdığın şey kizaru alınmaz diye benim alıntılayıp kendi çapında kinayeli laf atan kişi sensin ve daha kizarunun ne videosunu izledin ne testini yaptın kanka şaka mı yapıyon

Örnek veriyorjm hyper 2 cloud kullandığımda kizaruya kıyasla iğrenç gelmişti. Ses kasılmıyor, mikrofonu çok kötü , boğuk bir ses kalitesi var vb. Ben bunun gibi tecrübelerimden yola çıkarak öneriyorum. Senin kulaklığa laf ediyosan neyine laf ettiğini açıklaman gerekiyo da bizde bilelim

Top Bottom