Perfectshot06
Moderatör
Dahası
17.999tl idi doğru aklımda 17 kalmış.Hocam 18k değil miydi
17.999tl idi doğru aklımda 17 kalmış.Hocam 18k değil miydi
Aynen satılıyor hatta insanların hayrına indirim yapıp sevaptır diyip satıyorlar değil mi?3060 sistem über süper indirim ayağına anca 14K ya satılır, onun dışında 15-16K dan sömürüyorlar zaten.
Bugün 11400 + 6600 sistemi 13K ya satacağım adam vazgeçtim diye direkt gidip 17K ya 11400F + 3060 sistem çekti. Başka bir şey demeye gerek yok sanırım? sistemlerin bu kadar pahalı olmasında ki en büyük etken mining, dolar, enflasyon değil çatır çutur satılması.
Sen attığım sistemi 6K ya topluyordun ne oldu? toplayamadın mı daha?Aynen satılıyor hatta insanların hayrına indirim yapıp sevaptır diyip satıyorlar değil mi?
Anakartla ramleri değiştirmek yerine stok bitmesin diye sıvı soğutucuyu acele ekledim ( onu da cooler master yerine gamebooster diye s bi markanın ürününü eklemişim zaten ) O şekilde aldım anakart ile ram değişse daha bi mazın olurdu ama olsun alabildik çok şükür. Karşımda duruyor masayı bekliyorum17.999tl idi doğru aklımda 17 kalmış.
Bende ilk defa masaüstümü 4 ay önce aldım. Ondan önce 10 yıl laptop kullandım. Bende çok heyecanlanmıştım. Hele o ekran kartı.Anakartla ramleri değiştirmek yerine stok bitmesin diye sıvı soğutucuyu acele ekledim ( onu da cooler master yerine gamebooster diye s bi markanın ürününü eklemişim zaten ) O şekilde aldım anakart ile ram değişse daha bi mazın olurdu ama olsun alabildik çok şükür. Karşımda duruyor masayı bekliyorum
1 dk bile sürmezBiraz zor. Gelirse bile 1 dk içinde biter.
Ekran karti modeli sorunlu diye duymustum hic risk almamAquarius 5T11-RTX3060/Ti - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T11-RTX3060/Ti oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Tessekur ederim genede attiğın içinAquarius 5T11-RTX3060/Ti - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T11-RTX3060/Ti oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Alınır mı? @arisakaAquarius 5T11-RTX3060/Ti - Game Garaj