Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hocam şu sıralar şaka algımı kaybettim ben şakamı gerçekmi anlayamıyorumhocam şakaydı zaten ahahsh
Hocam şu sıralar şaka algımı kaybettim ben şakamı gerçekmi anlayamıyorumhocam şakaydı zaten ahahsh
BNE
Çok Mistik Bir Kasa .
Ben şaka algımı değil şaka yapma yeteneğimi kaybettim bayadır şaka yapamıyorumHocam şu sıralar şaka algımı kaybettim ben şakamı gerçekmi anlayamıyorum
Millet anime kızı koyar, sen kol saati koymuşsun kasaya. Sek erkek misinTam 2001 model daha cd okuyucuları bile duruyor REİS sağolsun baba yadigarı kasayla yola devam Alıntıyı görüntüle
KHGCHCFUKGFJGFMillet anime kızı koyar, sen kol saati koymuşsun kasaya. Sek erkek misin
Adam kasa içine saat koymuş arkadaşTam 2001 model daha cd okuyucuları bile duruyor REİS sağolsun baba yadigarı kasayla yola devam Alıntıyı görüntüle
Gece gece patlattın beni 1080p 30 fps cam koyacak yer yoktu monitörün üstüne koyunca bana bakıyor hoşuma gitmiyorAdam kasa içine saat koymuş arkadaş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam alttaki webcam mi ? webcam ise onunla ne çekiyorsunuz
ben fanı %30'a çektim yan kapağı açınca ısınmıyor.Mesh kasa takılabilecek her yerde fan var 1050Ti 49 derece aynı ekran kartı bu kasa 72 derece
şimdi ben anlamadım kasa mı aynı ekran kartımı aynı fan mı aynıMesh kasa takılabilecek her yerde fan var 1050Ti 49 derece aynı ekran kartı bu kasa 72 derece
Hocam koltuğa yere otururmuş gibi mi oturuyor musunuz? Ben ayaklarımı koltuğa alınca daha çok rahat ediyorum, merak ettim sizde öyle mi oturuyorsunuzKoltuğu bit pazarından babam aldı.
Farklı kasalarda aynı ekran kartının aldığı değerleri yazmışben fanı %30'a çektim yan kapağı açınca ısınmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi ben anlamadım kasa mı aynı ekran kartımı aynı fan mı aynı