talha turp
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
12.000 TL oyun laptopu Alicam ne önerirsiniz rtx3050 tercihimdir
Monster pek güven uyandırmiyor alanlarin yarısi ağlıyor kötü diye yarışı bende birsey yok diyorMonster a5 v17.2 modeli 10500 altına düşüyor.
İ5 11400 ve 3050ti a sahip.
Kendim kullaniyorum tavsiye ederim.12.000 TL oyun laptopu Alicam ne önerirsiniz rtx3050 tercihimdir
Bende bunu almayı düşünüyordum soğutma ve fan sesi nasıl birde klavye ışığı tek renkmi değişiyormu
Dur ya ben dicektim onuMonster a5 v17.2 modeli 10500 altına düşüyor.
İ5 11400 ve 3050ti a sahip.
Hiç cihazın içini açıp bakım yaptınız mı tozları silme termal macun değiştirme felan ve alalı ne kadar zaman olduBende kullanıyorum soğutma kısmında sıkıntı çektim internette gezerken 70 nadirende olsa 80 derecelere çıkıyor g modu var fanların %100 de çalısmasını sağlayan o açıkken bile oyunlarda ısınıyor sanırım bendeki üründe sıkıntı var diğer kullanıcılar bahsetmemiş
6.günü içini açmadım
Bana gore sogutmasi iyi fazla oyun oynamadim ama valorantta ekran karti 60i islemci 75i gecmedi. Fanin sesi normal seviyede klavye tek renk.Bende bunu almayı düşünüyordum soğutma ve fan sesi nasıl birde klavye ışığı tek renkmi değişiyormu
Tum guncellemerini yaptiniz mi normal degil bu durum. Ben ayni modelde internette gezerken islemci 50-55 lerde oluyor.6.günü içini açmadım
aynı laptop bende de var. milletn f9 tuşunda turuncu g işareti varmış ben de yok. f9 un bir fonksiyonu da yok. sendeki f9 da işaret var mı? sıcaklıklar benim laptopta da fazlaBende kullanıyorum soğutma kısmında sıkıntı çektim internette gezerken 70 nadirende olsa 80 derecelere çıkıyor g modu var fanların %100 de çalısmasını sağlayan o açıkken bile oyunlarda ısınıyor sanırım bendeki üründe sıkıntı var diğer kullanıcılar bahsetmemiş
f9 un üzerinde işaret var mı sen de?f9 a basınca g modu giriyor fanlar %100 de çalışıyor ama ona rağmen oyun açık değil 70 lerde geziyor
Post automatically merged:
Sizde sıcaklıklar ortalama nasıl birde yazılımlarını kurmadığınız içinde olabilir çalışmaması