mousedan kısıp kulaklığı arctis 1 wirless yapılabilirAklımda Rampage Fury X ve Razer Deathadder V2 Var Siz Ne Önerirsiniz
ve bütceyi zorlayıp fury x yerine arctis 1 wireless almak mantıklı olurmu
Fury X daha iyi Arctistenmousedan kısıp kulaklığı arctis 1 wirless yapılabilir
kalite farlı var arada daha iyi demek doğru olmaz ama fury x bencede çok iyi bir kulaklıkFury X Arctis 1 Wirelesstan daha iyi.
Bende Deathaddeer V2 ile Fury X diyecektim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fury X daha iyi Arctisten
Kalite farkı falan yok her yönüyle Fury X daha iyikalite farlı var arada daha iyi demek doğru olmaz ama fury x bencede çok iyi bir kulaklık
https://www.hepsiburada.com/glorious-model-o-mat-beyaz-oyuncu-mouse-p-HBV00000MGA8A kulaklığı bilemem ama mouse konusunda bu mouse çok güzel kendim kullanıyorumAklımda Rampage Fury X ve Razer Deathadder V2 Var Siz Ne Önerirsiniz
ben kötü demiyorum fiyatının hakkını fazla fazla veriyor tercih etmesinde demiyor etsin ama sana bir soru soracağım önüne steelseries ve rampage koydular birini tercih et dediler hangisi tercih edersin ?Kalite farkı falan yok her yönüyle Fury X daha iyi
ben kötü demiyorum fiyatının hakkını fazla fazla veriyor tercih etmesinde demiyor etsin ama sana bir soru soracağım önüne steelseries ve rampage koydular birini tercih et dediler hangisi tercih edersin ?
Ürüne göre bakarım. Hangisi daha iyiyse o. Şu an Fury X hem daha iyi hem daha ucuz.ben kötü demiyorum fiyatının hakkını fazla fazla veriyor tercih etmesinde demiyor etsin ama sana bir soru soracağım önüne steelseries ve rampage koydular birini tercih et dediler hangisi tercih edersin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
marka olarak herhangi bir ürün
ürüne değil işte marka gözünden ?Ürüne göre bakarım. Hangisi daha iyiyse o. Şu an Fury X hem daha iyi hem daha ucuz.
e neden marka olarak bakayım? o zaman ASUS diye gidip EVO olmayan TUF serisi alayım, MSI diye Ventus XS alayım?ürüne değil işte marka gözünden ?
evet daha ucuz ve hakkını veriyor ama ne konularda iyiÜrüne göre bakarım. Hangisi daha iyiyse o. Şu an Fury X hem daha iyi hem daha ucuz.
Arctis 1 Wireless alma oyun için Fury X daha iyi.Aklımda Rampage Fury X ve Razer Deathadder V2 Var Siz Ne Önerirsiniz
rahatlık dışında her konuda. Ses, mic, kalite her bakımdanevet daha ucuz ve hakkını veriyor ama ne konularda iyi