Emin olmamakla birlikte düzelir diye düşünüyorum.Maalesef yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki SSD alınca su %100 disk kullanımı sorunum düzelir mi
Emin olmamakla birlikte düzelir diye düşünüyorum.Maalesef yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki SSD alınca su %100 disk kullanımı sorunum düzelir mi
O sorunum düzelsin yeter bana aslında şuan disk boşta bile %100 e çıkıyor kasıyor sistem bir andaEmin olmamakla birlikte düzelir diye düşünüyorum.
Bunu şimdi alim mi yoksa cuma gecesi indiriminde indirime girip daha da düşer miSSD alıp OS'u ona kur sistem bi' rahatlasın, diğer diskteki gereksiz dosyaları da silerek onda yer açabilirsin. Ayrıca 140'a temiz 1TB HDD nasıl oluyor merak ettim, sıfırları 500TL.
![]()
Pny CS900 SSD7CS900-120-PB SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Pny CS900 SSD7CS900-120-PB SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Pny CS900 SSD7CS900-120-PB SATA 3.0 2.5" 120 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Sistemin SSD’de kurulu olması %100 disk sorunu yaşanmayacağını garanti etmez ama dediğim gibi düzelir diye düşünüyorum.O sorunum düzelsin yeter bana aslında şuan disk boşta bile %100 e çıkıyor kasıyor sistem bir anda
Piyasa arttıran sonra daha çok bu civarlarda gezmeye başladı, düşeceğini pek düşünmüyorum ama isterseniz bekleyebilirsiniz.Bunu şimdi alim mi yoksa cuma gecesi indiriminde indirime girip daha da düşer