- Bütçe
- 250
PC de yer kalmadı bende 120 GB SSD ye kadar paramı yettirebiliyorum fakat başka bir yerde de 140 TL ye temiz sorunsuz 1tb hdd buldum sizce 120gb SSD alıp içine sadece windowsu kursam yeterli olur mu yoksa hdd yi alıp devam mı etmeliyim
Şuan takılı olan hdd 320gb ve 4 tane kötü sektoru çıkıyor testte onun yanına SSD yi alsam sistem için çok iyi olur ama yinede bilemedim illa 2 sinide alicam galibaSadece depolama olarak kullanacaksan HDD alman iyi olur ama içine windows kurup ana disk olarak kullanacaksan SSD'yi tercih etmen gerekiyor.
Windows kac GB yer kaplıyor peki 120gb SSD alınca bana ne kadar yer kalırDepo için HDD ama Windows kurma demişsin ssd kesinlikle
Hilevel mi hikvision i veya 250 yi geçmeyen bir SSD varsa bildiğiniz guvendiginiz link atabilirsinizKesinlikle SSD al dostum farkını göreceksin
Oyun yükleyeceksen 120 GB çok az. Bilgisayarı öyle kullanacağım dersen yeter. Günümüzde normal oyun 100 GB civarı zaten.Windows kac GB yer kaplıyor peki 120gb SSD alınca bana ne kadar yer kalır
Oyun için yeterli alan kalmaz. Ben de windows için 120 gb’lık ssd kullanıyorum, ekstra herhangi bir uygulama kurmadığım halde 30 gb kadar boş alan var. Sadece windows olarak düşünmemek lazım. Oyun verileri, sanal bellek için ayrılan alan vs derken windows’u ilk kurduğumda 70 küsür gb olan boş alan 30’a düştü.Windows kac GB yer kaplıyor peki 120gb SSD alınca bana ne kadar yer kalır
Maalesef yokAnakartta m.2 var mı ?
Peki SSD alınca su %100 disk kullanımı sorunum düzelir miOyun için yeterli alan kalmaz. Ben de windows için 120 gb’lık ssd kullanıyorum, ekstra herhangi bir uygulama kurmadığım halde 30 gb kadar boş alan var. Sadece windows olarak düşünmemek lazım. Oyun verileri, sanal bellek için ayrılan alan vs derken windows’u ilk kurduğumda 70 küsür gb olan boş alan 30’a düştü.