Emir Şensoydan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 2,798
İyi misin acaba. Fanların ışıklarını nasıl kontrol edicek diyorum . Anakartında argb girişi yok . Kasasıda ARGB değil .
İyi misin acaba. Fanların ışıklarını nasıl kontrol edicek diyorum . Anakartında argb girişi yok . Kasasıda ARGB değil .
İnşallah mizah anladın.İyi misin acaba. Fanların ışıklarını nasıl kontrol edicek diyorum . Anakartında argb girişi yok . Kasasıda ARGB değil .
Burası mizah yeri değil . Arkadaş burada ürün önerisi istemiş konuya gelin de mizah yapın dememiş .İnşallah mizah anladın.
Burası mizah yeri değil ise profilimdeki mizah?Burası mizah yeri değil . Arkadaş burada ürün önerisi istemiş konuya gelin de mizah yapın dememiş .
Düşük bütçe düşük bütçedir kankam. Şöyle yorumlar atmayın artık lütfen.Corsair Co-9050091-Ww Ll120 Rgb 120 Mm Çift Rgb Renk Döngülü Beyaz Pwm Fan: Amazon.com.tr
Kime göre neye göre düşük bütçeli ?
Komikmiş.Düşük bütçe düşük bütçedir kankam. Şöyle yorumlar atmayın artık lütfen.
Biraz düzgün yazarsan anlamaya çalışacağım .Burası mizah yeri değil ise profilimdeki mizah?
Bencede düşük değil. Kasamda 4 tane fan var ve, onlarla değiştirsem 1000TL.Komikmiş.
Bana göre düşük bütçeli bir şey değil o fan ona göre öyle. Bütçe vermeden neyi önerebiliriz ? Boş yapma lütfen.
Mizah değilse neden benim bazı konularımda mizah yapılıyor ismimle ilgili? Profilimdeki yorumlar?Biraz düzgün yazarsan anlamaya çalışacağım .
Adamlar bütçe vermeden orta bütçe, yüksek bütçe, düşük bütçe diyor biz bundan ne anlayalım ?Bencede düşük değil. Kasamda 4 tane fan var ve, onlarla değiştirsem 1000TL.
Bazılarına göre yüksek bütçe 200TL bazılarına göre 1000 bazılarına göre 500 bazılarına göre düşük 50 bazılarına 300 hangisi?Adamlar bütçe vermeden orta bütçe, yüksek bütçe, düşük bütçe diyor biz bundan ne anlayalım ?
İşte onu diyorum adam sonra bunu yazma diyor ben ne diyeyim buna?Bazılarına göre yüksek bütçe 200TL bazılarına göre 1000 bazılarına göre 500 bazılarına göre düşük 50 bazılarına 300 hangisi?
Onları mizah yapanlara sormalısın . Forumun amacı mizah yapmak değildir. Forumun amacı yardım isteyen insanlara yardım etmektir. Konuyu uzatmamalısın.Bencede düşük değil. Kasamda 4 tane fan var ve, onlarla değiştirsem 1000TL.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mizah değilse neden benim bazı konularımda mizah yapılıyor ismimle ilgili? Profilimdeki yorumlar?