evetEgzos fani olarak kullanacaksin dogru mu?
attıgım sokete uygunsa alırım ha 300 tl ha 450ASUS TUF Gaming AF120A2R RGB Fan – Tekli Paket
www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Oyle 300 civarına var mi bilmiyorum ama ben kendi sistemimde kullandigim fani onereyim pisman olmazsin
yani rgb kontrol etmemem gerek yok resimdeki cha fan tek kablosunu taktıgımda fanın rgb yansın yeter kontrol etmemem gerek yokSimdi bunda normal fan soketi var ama argb oldugu icin onun 3 pinli soketi de ayrı.
He o zaman argb olmayan sadece rgb bir fan bak bence. Yanmayabilir 3 pini kontrolcüye takmadığın zamanyani rgb kontrol etmemem gerek yok resimdeki cha fan tek kablosunu taktıgımda fanın rgb yansın yeter kontrol etmemem gerek yok
hocam bunu buldum bunu o sokete takabilirmiyimHe o zaman argb olmayan sadece rgb bir fan bak bence. Yanmayabilir 3 pini kontrolcüye takmadığın zaman
Benim attığım ürünle aynı özelliğe sahip. Sadece rgb olacak argb değil. Rampage in vardı sanırım öyle fanları
Bu olurmu hocam o soketeBenim attığım ürünle aynı özelliğe sahip. Sadece rgb olacak argb değil. Rampage in vardı sanırım öyle fanları
Bunun normal 4lü power girişi de var her türlü takarsın benceBu olurmu hocam o sokete