SeNNurki
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 746
oyun büyük evlat bize sadece izlemek düşer ... akışına bırakf5 ile amzn depodan apple telefon almış adamlar, itopyadan ürün alamadı diyorsunuz yani. Peki...
oyun büyük evlat bize sadece izlemek düşer ... akışına bırakf5 ile amzn depodan apple telefon almış adamlar, itopyadan ürün alamadı diyorsunuz yani. Peki...
harbiden ya amazn dan bir düşmedif5 ile amzn depodan apple telefon almış adamlar, itopyadan ürün alamadı diyorsunuz yani. Peki...
amazon depodan 100kya 5090 astral düşüren adamlar var burada onlar bile alamıyor itopya ürünlerini
Bunu değil de beyazını @Aydi almıştı diye hatırlıyorum
100 değil 112ye düşürdüm. Sıvı soğutmalı olanı ama bendeki.amazon depodan 100kya 5090 astral düşüren adamlar var burada onlar bile alamıyor itopya ürünlerini
itopyanın kendi çalışanları alıyor zaten hocam ondandırAnakart veya işlemcileri al-sat için alıp satmak isteyen arkadaşlar varsa ulaşabilir mi ben bir türlü satın alamadım bu itopyadan hiçbir şey
Alabilen birisi yokkiAnakart veya işlemcileri al-sat için alıp satmak isteyen arkadaşlar varsa ulaşabilir mi ben bir türlü satın alamadım bu itopyadan hiçbir şey