Neler Yeni

12400f & 3060ti 16.499

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
ssd yi daha kaliteli bir modelle değiştirmelisin.
kule tipi bir soğutucu almalısın.

sistem güzel.

TheNYN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ssd yi daha kaliteli bir modelle değiştirmelisin.
kule tipi bir soğutucu almalısın.

sistem güzel.
Ssd 1 tb mld seçtim soğutucuya gerek kalmıyacağını düşünüyorum asus ekran kartları soğutmada başarılar mesh kasa yetecektir

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Ssd 1 tb mld seçtim soğutucuya gerek kalmıyacağını düşünüyorum asus ekran kartları soğutmada başarılar mesh kasa yetecektir
mld de kötü. ayrıca kule tipi soğutucuyu ekran kartına takamıyacağına göre işlemciye öneriyorum.

TheNYN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mld de kötü. ayrıca kule tipi soğutucuyu ekran kartına takamıyacağına göre işlemciye öneriyorum.
Şuanlık bütçem buna elverdi malesef ilerleyen dönemde ssd ve soğutucu gereksinimi duyarsam alacağım ama beni bir süre idare edeceğini düşünüyorum

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Şuanlık bütçem buna elverdi malesef ilerleyen dönemde ssd ve soğutucu gereksinimi duyarsam alacağım ama beni bir süre idare edeceğini düşünüyorum
sıkıntı yok ozaman hayırlı olsun.

emircoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emir
kanka bende şimdi bu sistemi alıcamda 25 k bütçem var sence neleri arttırmam lazım detaylı bir şekilde sana zahmet yazar mısın valorant gibi oyunların yayınlarını yapmak istiyorum

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
kanka bende şimdi bu sistemi alıcamda 25 k bütçem var sence neleri arttırmam lazım detaylı bir şekilde sana zahmet yazar mısın valorant gibi oyunların yayınlarını yapmak istiyorum
sadece kasa için mi 25k ?

Top Bottom