Neler Yeni

12400f & 3060ti 16.499

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Yükseltmelerde mantıklı değilki çok ekliyo üzerine
bende baktım da tamamen saçmalık. ama 500gb her türlü yetmiyecektir. bu ssd yi yedek disk yapıp asıl diski ayrı olarak almak mantıklı olabilir.(kaliteli bir model.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende baktım da tamamen saçmalık. ama 500gb her türlü yetmiyecektir. bu ssd yi yedek disk yapıp asıl diski ayrı olarak almak mantıklı olabilir.(kaliteli bir model.)

fiyat çok iyi.

TheNYN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes
Mld çok kötü sayılmaz ömrü bitene kadar kulanırsın
Yani bende öyle düşünüyorum bu fiyat bandında iyi bir sistem aldığımı düşünüyorum çokta upgrade yapmama gerek kalmadı hemde istediğim tüm parçalar içerisindeydi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,651
İsim
Kerem Çavuş

TheNYN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes
Güzelmiş. Gaming gendekinin parçaları hep asus ama sence hangisi iyi
Gigabyte hafif ısınma sorunu varmış diye öğrendim ben kasa mesh değilse kasanı değiştirmeni öneririm kral hava akışını güzelce sağlarsan sorun çıkmaz gigabyte markadan

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,651
İsim
Kerem Çavuş
Gigabyte hafif ısınma sorunu varmış diye öğrendim ben kasa mesh değilse kasanı değiştirmeni öneririm kral hava akışını güzelce sağlarsan sorun çıkmaz gigabyte markadan
gigabyte aorusta mı ısınma sorunu varmış , bu kartı çöp eagle serisiyle falan karıştırma
Güzelmiş. Gaming gendekinin parçaları hep asus ama sence hangisi iyi
bence 3070ti lıyı kaçırma gaming gendekinin yan parçaları kaliteli ama ekran kartı farkına değer dediğim gibi

TheNYN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes
gigabyte aorusta mı ısınma sorunu varmış , bu kartı çöp eagle serisiyle falan karıştırma
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence 3070ti lıyı kaçırma gaming gendekinin yan parçaları kaliteli ama ekran kartı farkına değer dediğim gibi
Aorusmuş sen söyleyince farkettim 😅 evet eagle serisinde o sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,499
Üyeler
162,011
Son üye
mesutunsal
Top Bottom