MYSTIC
80+ Silver
Evet yetersiz.Meraktan soruyorum stok soğutucusu yeterli gelmiyor mu ?
Almayı düşündüğüm işlemciydi.
Evet yetersiz.Meraktan soruyorum stok soğutucusu yeterli gelmiyor mu ?
Yetersiz hocam malasef gerçekten güçlü bir işlemci stok soğutucu yetersiz olması çok normalMeraktan soruyorum stok soğutucusu yeterli gelmiyor mu ?
Stok soğutucusu yetmiyor malesef YouTubeden bakabilirsin.Meraktan soruyorum stok soğutucusu yeterli gelmiyor mu ?
Çünkü işlemciyi aldığı zaman sogutucu için parası olmayabilir insanın idarelik koyuyorlar. Fark ettiyseniz üst seviye işlemcilerde soğutucu olmuyor çünkü bunu alan adam soğutucusunu da alır diyorlar. Kaldı ki üst seviye işlemcileri bu tip stok sogutucular sogutamaz. Hadi bı şekilde sogutacak soğutucu yapıp koydular diyelim maliyet artıyor.bu stok soğutucular madem yetersiz neden kutu içine koyuyorlar anlamış değilim koymasınlar kardeşim 5-10 dolar daha ucuza alırız işlemciyi sanki marifetmiş gibi koyuyorlar.. ufak bir sesleniş yaptım pardon.
Soğutucu olmadan çalıştıramazsın pc birkaç saniye sonra kendini kapatır ısınmadan dolayı hatta yakabilirsin de ondan dolayı idarelik koyuyorlarbu stok soğutucular madem yetersiz neden kutu içine koyuyorlar anlamış değilim koymasınlar kardeşim 5-10 dolar daha ucuza alırız işlemciyi sanki marifetmiş gibi koyuyorlar.. ufak bir sesleniş yaptım pardon.
Tray da satiliyor oylede alabilirsinbu stok soğutucular madem yetersiz neden kutu içine koyuyorlar
T6 lga 1700 destekli olduğuna eminmisinizT6
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.199,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Tray da satiliyor oylede alabilirsin
Teknobiyotikten satın alırsanız LGA1700 kiti ile gönderiliyor. Bunun simsiyah olanını sipariş ettim ben. Teknobiyotik Arctic'in resmi disbürtörü mesela MX-4 macunu da buradan alırım ben.T6 lga 1700 destekli olduğuna eminmisiniz
Siz snowman t6 mi aldınız ben anlamadimTeknobiyotikten satın alırsanız LGA1700 kiti ile gönderiliyor. Bunun simsiyah olanını sipariş ettim ben. Teknobiyotik Arctic'in resmi disbürtörü mesela MX-4 macunu da buradan alırım ben.
Hayır hocam Arctic Freezer 34 eSports Duo satın aldım. Daha öncede kullandığım soğutucu olduğu için, bildiğim ürünü satın almak istedim. Bide LGA1700 kitini de gönderiyor Teknobiyotik. Bu sebepten bunu seçtim.Siz snowman t6 mi aldınız ben anlamadim