SatisFaction
80+ Silver
Dahası
Kırk yılın başı ROG'lu moglu sistem aldık iptal olmaz inşallah
Kanka bi tane rog bi tane 3060 ti beyaz asuslu sistem gitti 3060 ti vardı bu akşamın gündeminde itopya vardı indirim bindirim ortaya karışık gündem böle2 saat bakmadık foruma ne kaçırdık beyler özet geçebilir misiniz :d
Reis 50 stoklu çak bir 4070ti sistem. Yakışır sana.söyleyemem
3070 li sistemi 15k dan kapan gördüm şuan baya sinirliyim kendime :dKanka bi tane rog bi tane 3060 ti beyaz asuslu sistem gitti 3060 ti vardı bu akşamın gündeminde itopya vardı indirim bindirim ortaya karışık gündem böle
niye bu kadar netsin abisöyleyemem
İyiymiş baya ya. Bende bu itopyadaki technopat 3060ti sistemi, psu yu 650wa yükselttim, ssd yi de samsung 980'e yükselttim 16.237 lira yaptı. Sipariş geçtim ama ödemeyi daha yapmadım kararsızım.Bu sistemi 6750xt dual ile alıxaktım bütçe 13.5 gibi bir değerdi.
Sanada hayırlı olsun, ikiside güzel sistemmiş.Kırk yılın başı ROG'lu moglu sistem aldık iptal olmaz inşallah
Kanka en son elindeki modart m9 sistemini çıkartmaya calisiyodum satacağım arkadaş gitmiş yeni sistem almış başkasına yazayım diyene kadar sistem bitti3070 li sistemi 15k dan kapan gördüm şuan baya sinirliyim kendime :d
Reis bu çıkan Sistemler seninkilerin yanında fos kalır değil misöyleyemem
Şans eseri yaşıyoz kankaTakım tutarız şampiyon olmaz siyasi parti tutarız iktidara gelmez kız severiz bize bakmaz sistem buluruz sepetimden alıp götürürler niye yasiyoz abi ...
pcye şimdi geçebildim. tamda dediğim gibi oldu. üzücü. bekleyip alamayanlara geçmiş olsunAlıntıyı görüntüle bu ne laaa