Neler Yeni

12400F ve RX 6600 sistem oyunlarda bazen no signal hatası veriyor

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
12400F ve RX 6600 sistem, oyunlarda bazen no signal hatası veriyor. Az önce The Casting of Frank Stone™ adlı oyunda no signal verdi, birkaç kez oldu. FurMark 30 dakika, 15 dakika OCCT power ve CPU+RAM testi yaptım, Windows bellek tanılama aracını yaptım; hata, kapanma gözükmüyor! FurMark testinde 8X MSAA falan açtım, ekran kartı 50 derecelerde falandı, %98 falan kullanılıyordu sanırım. OCCT testinde CPU ise 83'ü hiç geçmedi sanırım geçtiyse bile hiç 90 falan olmadı.

Windows otomatik dumpstack.log ve Minidump dosyasında bir log oluşturmuş, belki attığım 2 dosya da aynıdır bilmiyorum. Attığım dosyaları inceleyip sorunu bulursanız söyler misiniz?

Not: Bu yükleme ekranından sonra veya oyunda rastgele no signal hatası RDR2'de de oluyordu, GPU sürücüsü değiştirince çözülmüştü, ama sanırım 1 kez daha olmuştu, bu sorunu tetikleyen şey oyundaki ayarları değiştirmek olabilir. Bu oyunda da olunca dedim herhalde bu donanımsal, ama dediğim gibi yaptığım testlerde sorun yok. 24.5.1'de de no signal verdi, 24.10.1'de de verdi.

BIOS güncel. Sürücüler güncel. Windows 11 24H2.

Minidump:

https://www.mediafire.com/file/qf2el2mbna910wz/Minidump.zip/file

Dumpstack:

https://www.mediafire.com/file/myhhqf2z7dxko7q/Dumpstack.zip/file

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Yunus
Çözümü yok onu diyim denebilecek şeyler
Temiz format atıp sorunun çözülmesini ummak
Farklı bir erkan kartı ile sistemi denemek
Hmdi kablosunu veya ne ile bağlı ise onu değiştirmek
İşlemci isi değerlerin yüksek gibi soğutucu değiştirebilirsin veya macun zamanı gelmiştir
Bende de sorun oluyordu çözüm olarak bilgisayari satmakta buldum yeniden toplucam
Büyük ihtimalle yüzde 90 ekran kartı veya İşlemcin de sorun olabilir
Veya ssd hard disk var ise sağlıklarını kontrol edebilirsin

Top Bottom