125.000TL TOPLAMA BİLGİSAYAR TAVSİYESİ

x870 serileri göz boyamaktan ve ''en iyisi benim'' konseptinden ileri gidemiyor b850 chipsetlerden bir soket ve belki modeline göre mhz olarak hızlılar ki 6000 mhzden sonra fark eden seviye 7400 mhz seviyesi ki orda bile her ram stabil çalışamıyor, işlemci olarak 9800x3d ve 7800x3d arasında %10'luk bir fark olduğundan bahsediliyor ama ben böyle bir sistem toplasam b850 ve 9800x3d tercihim olur, ekran kartında ise 15-20 k fazladan vereceğime beyaz bir galax ile işi çözerim emin olun ekran kartında hiç bir şey değişmiyor sadece marka ve model tarzı algısı var zaten driverleri günümüzde nvidia veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu super'ın katkısı vram harici bir şey yok artı olarak zaten normal serisinde getirmesi gereken ''vram''ı super modeli ile getirmek göz boyamak ve daha fazla para kazanmak harici hiç bir amaçları yok. Şahsen ben almam ve aldırmam, sonra millet ağlıyor nvidia fiyatları niye bu kadar yüksek diğer, arz talep meselesi içtenlikle fiyatların yüksek olduğuna inanan ve düşmesini isteyen adam gidip de almasın bir zahmet bu saçma super serisini adamlar normalde getirmesi gerekeni ''super'' adında getirip ekstra para almak soygundan öte değildir benim için tabii millet ''abe super serisi süper yaaa'' demek için para verecek ama gören gözler için gerçek ortada
Evet katılıyorum buna, zaten 5080 24gb vram ile gelmeliydi. önden salıyolar aynı kartların düşük VRAM li versiyonlarını, sonradan aynı fiyattan super refreshlerini satıyolar. Ben o yüzden almadım ya zaten 5070 ti. Aynı fiyattan çıkarsa ya 5070 ti super alıcam, ya 5080 super ya da 9080xt. Superlerin fiyatlar düzlerine göre yüksek olursa yine AMD alırım.

Evet katılıyorum buna, zaten 5080 24gb vram ile gelmeliydi. önden salıyolar aynı kartların düşük VRAM li versiyonlarını, sonradan aynı fiyattan super refreshlerini satıyolar. Ben o yüzden almadım ya zaten 5070 ti. Aynı fiyattan çıkarsa ya 5070 ti super alıcam, ya 5080 super ya da 9080xt. Superlerin fiyatlar düzlerine göre yüksek olursa yine AMD alırım.
hocam nvidia ölür ama yinede aynı fiyattan çıkartmaz ama umarım istediğiniz olur ama ben bu nvidiaya ya bu seride para kazandırmam

hocam nvidia ölür ama yinede aynı fiyattan çıkartmaz ama umarım istediğiniz olur ama ben bu nvidiaya ya bu seride para kazandırmam
Belli olmaz tabi de 4000 serisinin superleri aynı fiyattan çıktı, şimdi neden farklı olsun ki?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,328
Üyeler
184,295
Son üye
efeberkbey
Geri