Neler Yeni

125 cc kategorisinde Yuki Taro Gp2 125 alınır mı

LyneX00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Çağrı D
uzun süredir 125cc başlangıç motoru bakıyordum tam Honda CBR 125R'a karar vermişken bugün itibari ile yeni bi motor gördüm çinde üretiliyormuş ve kararsız kaldım motor gerçekten güzele benziyor fakat çin malı olduğu için alınır mı? sıfır fiyatı 117 bin TL civarında yardımlarınızı bekliyorum

3N4Y1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kıvanç Çetin
Bence hiç fena bir seçim olmaz, kesinlikle yakışıklı bir motor. Eğer butcen var ise alabilirsin. Kazasız belasız, iyi günlerde kullan. :)

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Uğur
yaşanmış bir hikayedir…

Yuki enzo 50cc aldım 800km deyken 80cc kit takmış aldığım adam 2 kere kayış koptu köprünün ortasında kaldım 1 kerede varyatör kırıldı garanti karşılamadı bile o yüzden. Yuki benim hayatımda silindi

3N4Y1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kıvanç Çetin
yaşanmış bir hikayedir…

Yuki enzo 50cc aldım 800km deyken 80cc kit takmış aldığım adam 2 kere kayış koptu köprünün ortasında kaldım 1 kerede varyatör kırıldı garanti karşılamadı bile o yüzden. Yuki benim hayatımda silindi
Geçmiş olsun reis.

GirayHan

80+ Platinum
uzun süredir 125cc başlangıç motoru bakıyordum tam Honda CBR 125R'a karar vermişken bugün itibari ile yeni bi motor gördüm çinde üretiliyormuş ve kararsız kaldım motor gerçekten güzele benziyor fakat çin malı olduğu için alınır mı? sıfır fiyatı 117 bin TL civarında yardımlarınızı bekliyorum
uzmanlık alanı dikiş makinesi imaalat'ı olan bir firmanın ürettiği motosikleti alıp almamak sana kalmış tabii.

LyneX00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Çağrı D
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
motorun markasını söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın markası YUKİ GP-2 TARO

hashusged

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Hasan Hüseyin Gedik
İlgilendiği Kategoriler
Tekno
Hocam prosofi kanalından bakabilirsin ben çok beğendim 150 gören 125cc motor yapmışlar normalde yuki gördüm mü hiç bakmam ama bu motoru sanki yapmışlar gibi geldi ve parça sıkıntısı da yok deniyor tercih size kalmış ehliyet yetiyorsa farklı modellerde önerile bilir tabi

LyneX00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Çağrı D
Hocam prosofi kanalından bakabilirsin ben çok beğendim 150 gören 125cc motor yapmışlar normalde yuki gördüm mü hiç bakmam ama bu motoru sanki yapmışlar gibi geldi ve parça sıkıntısı da yok deniyor tercih size kalmış ehliyet yetiyorsa farklı modellerde önerile bilir tabi
Şuan bi motor daha buldum onu inceliyorum Falcon FR-177 marka model bu 180 cc ruhsatta 125 cc aklıma yatmayan kısmı sadece hava soğutmalı olması oldu

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Soner
Hocam ilk motorun olacaksa deneyimin de yoksa bence drift l ile biraz tecrübe edin düşeceksen de en azından onda düş. Arkadaşta 250cc racing ile başladı ben ise naked aldım 200cc benim motora hakimiyetim çok iyi ama onun değil.Ani bir şey de motor hemen yatırıyor kendini.Motoru sürekli düşürüyor 😁 manetlerin ikisi de kırıldı,egzozda çizik,grenajda çizik. Değiştirmeye kalksan dünya para. Diyeceğim şu piyasası olan naked bir 125cc ile başla vites debriyaj olayına falan alış ondan sonra racing tercih et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,163
Üyeler
160,359
Son üye
lYonkol
Top Bottom