Phoenix1610
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
- Bütçe
- 100000
125 CC motor öneriniz var mı fiyat performans açısından iyi olan. Otomatik vites olursa iyi olur.
Farklı önerilerin var mı peki?RKS LTR 125 modelini yeni satın aldım yarın teslim alıcam. QJ Motor üretimi olup en kaliteli çin markası. Sıvı soğutmalı ve 14.5 Beygir güçlü bir motor.
bütçe nedir ? hangi tarz motor istiyorsunFarklı önerilerin var mı peki?
Bütçem belli değil ama 80-90 civarı uygun olur, daha düşükte olabilir. Tarz olarakta önerdiğiniz tarzda olur.bütçe nedir ? hangi tarz motor istiyorsun
Öyle bakıyorum ama hangisi daha iyidir bilmiyorum, pek bilgim yok bu konuda, ilk kez alacağım125 ccde scooterlara bakabilirsin hepsi otomatik zaten şehir içi kullanımda da rahat olur
O zaman kaliteli hint malı , hero dash 125 bakabilirsin. Honda ile aynı kalitede taş gibi motor.Bütçem belli değil ama 80-90 civarı uygun olur, daha düşükte olabilir. Tarz olarakta önerdiğiniz tarzda olur.
ikinci elde de piyasası olsun diyorsan pcxler genelde çok hızlı satılıyor ve seviliyo , parçası da birçok yerde bulunuyo fazla arıza da çıkartmıyor ama pahalı biraz diğer alternatiflerine göreÖyle bakıyorum ama hangisi daha iyidir bilmiyorum, pek bilgim yok bu konuda, ilk kez alacağım
Çok haklısın valla125 lik pcx 180 bin lira olmuş. Yazıktır ya bu ne böyle. Tamam Honda candır anlarımda. 180 bin lira 125 lik motor al şaka gibi.