Ares Blackrosa
80+ Bronze
Dahası
Görüntü modunu çerçevesiz/pencereli tam ekran yap, FPS sabit 144 olmasın.
Son düzenleme:
aynı sorunu yaşadım bir çözüm bulamayınca pcye format attım.
flashlaBu bilgisayardan Windows'u yeniden yükle mi yaptınız mı yoksa iso dosyası oluşturup flash bellekle mi attınız formatı
Arkadaşlar bütün oyunlarda aynı titreme sorununu yaşıyorum sebebi nedir cidden ya ?
Sistemim:
JIESHUO RTX 3080 10GB
R5 5600 İŞLEMCİ
XPG 8*2 16 GB RAM
A520M A PRO ANAKART
2K 144 HERZ KOORUİ Monitör.
İnternetten test yaptım şimdi 125 hertzmiş benim mausumMouse değiştir, düzgün bir mouse al en az 500hz sorunun çözülür.
O yüzden oluyor işte 125fps de kasmanın çözülmesiİnternetten test yaptım şimdi 125 hertzmiş benim mausum
ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM.FAREM 125 HERTZ DESTEKLİYORMUŞ MAKSİMUM.BENDE GİDİP 1000 HERTZLİK mouse ALDIM VE TİTREME KAYBOLDU.Arkadaşlar bütün oyunlarda aynı titreme sorununu yaşıyorum sebebi nedir cidden ya ?
Sistemim:
JIESHUO RTX 3080 10GB
R5 5600 İŞLEMCİ
XPG 8*2 16 GB RAM
A520M A PRO ANAKART
2K 144 HERZ KOORUİ MONİTÖR
ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM.FAREM 125 HERTZ DESTEKLİYORMUŞ MAKSİMUM.BENDE GİDİP 1000 HERTZLİK mouse ALDIM VE TİTREME KAYBOLDU.O yüzden oluyor işte 125fps de kasmanın çözülmesi
ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM.FAREM 125 HERTZ DESTEKLİYORMUŞ MAKSİMUM.BENDE GİDİP 1000 HERTZLİK mouse ALDIM VE TİTREME KAYBOLDU.Bende de aynı sorun valorantta var monster laptop kullanıyorum 140 150 fps arasındayken takılma var ama 120 fps e sabitleyince düzeliyor çözüm bilen varsa yardımcı olabilir mi
dedimARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜM.FAREM 125 HERTZ DESTEKLİYORMUŞ MAKSİMUM.BENDE GİDİP 1000 HERTZLİK mouse ALDIM VE TİTREME KAYBOLDU.
Hocam bana instagramdan ulaşmanız lazım,lütfen.: :hazarcobanndedim
Sorun nedir ?Hocam bana instagramdan ulaşmanız lazım,lütfen.: :hazarcobann