Neler Yeni

1250tl kulaklık önerisi

Taapfer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Ali Tütüncü
Bütçe
1250
1250TL bütçem var bu fiyata en iyi ne alabilirim?
Kablosuz
Kulak üstü
qyc h3 havit h655bt arasında kaldım yada direkt başka bir öneriniz var mı

catsped

80+ Bronze
Oyun kulaklığı mı yoksa normal dışarda kullanmalık mı istiyorsun

MoonWalk

80+ Silver
QCY H3 daha iyi olur. H655BT'nin malzeme kalitesi konusunda sorun yaşayan da olmuş.

Taapfer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Ali Tütüncü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

catsped

80+ Bronze
peki bunu https://www.sahibinden.com/listing/...-qcy-h3-kulak-ustu-kulaklik-1227523509/detail alırken nelere dikkat etmem lazım (bütcede biraz sorun yaşadım da)
Hocam vallahi sahibinden üzerinden hiç alışveriş yapmadığımdan işler nasıl işliyor pek bilmiyorum ama Param Güvende ile alırsan sanırım iade edebiliyorsun bir sorun yaşaman halinde. Bu arada eğer bilgin yoksa bilgilendireyim, Parola Para diye bir uygulama var tıpkı Papara gibi. Onu indirip üye olursan ilk harcamanda 400₺ geri iade yapıyor. İşine yararsa diye söyleyeyim dedim.

Taapfer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Ali Tütüncü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam vallahi sahibinden üzerinden hiç alışveriş yapmadığımdan işler nasıl işliyor pek bilmiyorum ama Param Güvende ile alırsan sanırım iade edebiliyorsun bir sorun yaşaman halinde. Bu arada eğer bilgin yoksa bilgilendireyim, Parola Para diye bir uygulama var tıpkı Papara gibi. Onu indirip üye olursan ilk harcamanda 400₺ geri iade yapıyor. İşine yararsa diye söyleyeyim dedim.
kart cıkarmama gerek var mı yada minimium harcama ücreti ne kadar bide teşekkür ederim

Top Bottom