125CC Motosiklet önerisi

Fiolex

80+
Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar aklımda bir kaç model var alınır mı alınmaz mı neden alınmaz gibi şeylerle cevaplayıp varsa başka önerileriniz yazabilirsiniz.

Aklımdaki modeller "Yuki Taro GP2" - "QJ SRK125R" - "Voge R125" - "Bajaj 125NS" birde RKS yeni bir naked motor çıkarmış torku falan güzel geldi gözüme "RKS RZ125"

Bütçe konusunda sıfır almayı düşünüyorum taksitle falan almak için. "Bütçe: 90.000-130.000"

Pulsar 200RS ?

Pulsarın NS olarak 200 serisini öneririm. Düşük CC modellerin motor bloğu sorunlu diye biliyorum

Arkadaşlar aklımda bir kaç model var alınır mı alınmaz mı neden alınmaz gibi şeylerle cevaplayıp varsa başka önerileriniz yazabilirsiniz.

Aklımdaki modeller "Yuki Taro GP2" - "QJ SRK125R" - "Voge R125" - "Bajaj 125NS" birde RKS yeni bir naked motor çıkarmış torku falan güzel geldi gözüme "RKS RZ125"

Bütçe konusunda sıfır almayı düşünüyorum taksitle falan almak için. "Bütçe: 90.000-130.000"
Fiyatını bilmiyorum ama scooter olarak Honda activa s

200 lük evet. Sen neden sadece 125 CC arıyorsun.

Yeni çıkan KUBA CHIA 125 aldım bir bakabilirsin. Facebook üzerinden gruplardan detaylara ulaşabilirsin. Eğer daha yüksek bantta arıyorsan o paralara kesinlikle japon düşün. honda pcx vb.

Son düzenleme:
Arkadaş 125 lik istemiş ama
Evet hocam ehliyet alacağım için 125cc bakıyorum ve scooter değilde daha çok naked veya super sport tarzında olsun istiyorum yazdığım çoğu modeldede abs falan var yeni başlayacağım için abs falanda olsun istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 125cc olması lazım dediğim gibi ehliyet sıkıntı.

mutlaka abs olan motor al. Ayrıca 2 yıl garanti süresi bitince parça getiren firmalardan al bazıları parça getirmiyor ve mahkemeler dolup taşıyor

Yuki Taro GP2

Normalde 200cc ancak ülkemizde ruhsatta 125cc yani 125cclerin babası durumunda şuan :D

Geri