125CC Scooter almayı düşünüyorum ne önerirsiniz

70lere çıkarım diyorsanız ikinci el bir dio size baaalll gibi gelir
2024 model 10.000km bandında rahatlıkla bulursunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asıl o zaman sorun olur 2 ayda 50000 lira çöp olur para pul olur satamaz elinde patlar
hocam hondanın şöyle bir kampanyası var
2025 model anahtarsız çalıştırma sıfır km 35.000tl peşin 100.000 axess kartlara 12 diğer kartlara 8 taksit
Siz forumdaş olduğunuz için size ek olarak birde koruma demiri hediye ederim bütçeniz çıkarsa
honda dio modeli

her motor bakımsız 3 4 lere çıkar olay zorlamada nekadar stabil kalabildiği hero markasında en sağlam blok xpulse 200 de mesela rtr ile xpulse karşılaştırılmaz xpulse daha sağlam

elde patlar ama 0 50 ise 30 a satar sonuçta normalde 65k sıfırı 50 ye bulduysa mantıklı yoksa çöp
normalde hiç çin motoru almayız.
bir gün denk geldi aldık bir tane piyasa fiyatında sıfırları 70 80
30 a aldık 2000km civarı. sıfır ayarında
ve zarar ettik :) hikaye bu kadar

Son düzenleme:
hocam hondanın şöyle bir kampanyası var
2025 model anahtarsız çalıştırma sıfır km 35.000tl peşin 100.000 axess kartlara 12 diğer kartlara 8 taksit
Siz forumdaş olduğunuz için size ek olarak birde koruma demiri hediye ederim bütçeniz çıkarsa
honda dio modeli

normalde hiç çin motoru almayız.
bir gün denk geldi aldık bir tane piyasa fiyatında sıfırları 70 80
30 a aldık 2000km civarı. sıfır ayarında
ve zarar ettik :) hikaye bu kadar
her derken adam akılıı her :) benim arkadaşta drift aldıydı zorla alma dememe ramen yolda buji kırılmış :DDD

70lere çıkarım diyorsanız ikinci el bir dio size baaalll gibi gelir
2024 model 10.000km bandında rahatlıkla bulursunuz

asıl o zaman sorun olur 2 ayda 50000 lira çöp olur para pul olur satamaz elinde patlar
ya 10 zarar etsem sorun olmaz arabamı sattım geri alacak durum yok olanla motor almak istiyorum 2 3 aya düzeltirim durumumu 2 3 ay beni götürürse bu terra yine yeterli olur

her derken adam akılıı her :) benim arkadaşta drift aldıydı zorla alma dememe ramen yolda buji kırılmış :DDD
bu terra alınmazmı hocam şimdi en fazla 3 ay dayansa yine yeterli benim içn

ya 10 zarar etsem sorun olmaz arabamı sattım geri alacak durum yok olanla motor almak istiyorum 2 3 aya düzeltirim durumumu 2 3 ay beni götürürse bu terra yine yeterli olur

şans :(

2 3 aya durumun düzelcekse şansa atma boşver çini motoru yerse 30 dan fazla masrafı olur sadece masraf olarak şansa bırakma

Son düzenleme:
Geri