125CC Scooter Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, İzmir'de yaşıyorum ve okula gidip gelmek (evden okula yaklaşık 30-40km) ve şehir içinde yolculuk yapmak için bir 125cc scooter arayışındayım. 12 taksitle almayı düşünüyorum nakit imkanım pek yok, aşağı yukarı 150-160 bin lira bütçem var en fazla.

Bugün bayileri gezerek Kanuni, Arora ve RKS gibi yerli markalara bakma fırsatım oldu. Arora'dan Max Pro 125, Kanuni'den Seha 125 ve RKS'den de Reale 125 modellerini beğendim ama alınır mı emin olamadım. Arora'nın oturuşu ve ergonomisi çok hoşuma gitti ve Kanuni ile RKSde fena değildi ancak özellikle ilk motorum olacağından Arora'da ABS olmaması, yaşayabileceğim parça ve servis sıkıntıları soru işareti yarattı. Ayrıca kaliteleri de bir muamma. Eğer bu motorlara bu paraları veriyorsam üstüne biraz daha koyup Sym Jet X gibi daha kaliteli modeller alabilirim diye düşünmedim değil. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Sadece mesafeden dolayı tavsiyede bulunacağım 30-40 km gidip geleceksen 125 cc yorar ve 5-6 ay sonra yükseltmek istersin tavsiyem en az 200 bence direk 250cc bişey bakman. Ama bütçene denk geliyor mu bilmiyorum.

Arora servis tarafında en lanet firma. Bence uzak dur.

o bütçelerde honda cb125f ler vardı yanlış hatırlamıyorsam vitesli kullanabiliyorsan honda bayilerine bi sor derim en azından honda bayilerenede ve bi ara bende almayı düşünüyordum tvs jupiter 125 i de önermişlerdi kurye arkadaşlar çok memnunmuş ona da bakabilirsin

Geri