KınalıKeçi
80+
Arkadaşlar elimde redmi note 9 var ama 64 gb depolaması bana yetmiyor öneriniz varmı ? uygun fiyata işimi görsün öncelik 128 ve üstü olmasıdır teşşekkürler
5-6Bütçe?
Bir tık yukarı çıkıp bunu al
hocam bilindik markalar tercihim olur özellikle xiaomiBir tık yukarı çıkıp bunu al
Tecno Pova 4
Tecno Pova 4 LG7n detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
ekran boyutu işlemcisi ramı fazla önemli değil kasmasın depolaması bol olsun yeterBir tık yukarı çıkıp bunu al
Tecno Pova 4
Tecno Pova 4 LG7n detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
pova 4 kullanıyorum.hocam bilindik markalar tercihim olur özellikle xiaomi
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran boyutu işlemcisi ramı fazla önemli değil kasmasın depolaması bol olsun yeter
hocam bunlarda yazılım desteği veya stabilite olmadığını düşünüyorumpova 4 kullanıyorum.
telefon 2022 Ekim çıkışlı. Yazılım desteği olarak şu anda Mayıs 2024 güvenlik güncellemesi var telefonda. stabilite konusunda bı sikintisi yok.hocam bunlarda yazılım desteği veya stabilite olmadığını düşünüyorum
başka öneriniz varsa iyi olurtelefon 2022 Ekim çıkışlı. Yazılım desteği olarak şu anda Mayıs 2024 güvenlik güncellemesi var telefonda. stabilite konusunda bı sikintisi yok.