Metin Kandemir
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Arkadaşlar hepinize merhaba öncelikle işim gereği pek vakit ayıramıyorum hazır sistem karşılaştırmaya. Şu an önerebileceğiniz bir sistem var mı bu bütçeye uygun. Duruma göre bütçeyi 1-2 k kadar arttırabiliriz. Uzun vadede işimi görsün birazda ileriye yatırım olacak bir sistem istiyorum. İşten kalan vaktimi cs go ve grafik tasarım yaparak geçiriyorum. Duruma göre yeni çıkan hikaye bazlı oyunlarda oynuyorum. Benim için işlemcinin markasının pek bi önemi yok yalnızca ekran kartını amd istemiyorum.
Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi konu altında yorum olarak bekliyorum. ayrıca şu an elimde hali hazırda msi gt 1030 oc versiyon modeli bulunmakta 120 lik sandisk ssd ve 450 w psu bunlarıda isteyen arkadaşlara fiyatta anlaşabilirsek verebilirim.
not: Abdullah bey'in ne zaman sistem çıkaracağını bilemediğim için yaklaşık 3 aydır beklemedeyim fakat çıkarttığı sistemleri almak için şansımız yaver gitmedi. Önümüzde ki günlerde bir sistem çıkaracaksa şayet beklenebilir.
Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi konu altında yorum olarak bekliyorum. ayrıca şu an elimde hali hazırda msi gt 1030 oc versiyon modeli bulunmakta 120 lik sandisk ssd ve 450 w psu bunlarıda isteyen arkadaşlara fiyatta anlaşabilirsek verebilirim.
not: Abdullah bey'in ne zaman sistem çıkaracağını bilemediğim için yaklaşık 3 aydır beklemedeyim fakat çıkarttığı sistemleri almak için şansımız yaver gitmedi. Önümüzde ki günlerde bir sistem çıkaracaksa şayet beklenebilir.