Salcano ng650Boyum 1.70 .12k civarı bütçem var. Dağ bisikleti bakıyorum bu bütçeye gerçek bir dağ bisikleti alamıyacağımın farkındayım.Önerileriniz nelerdir
Hocam galiba 15k ya ng770 vardı salcanonun sizce o alınır mı bütçe biraz daha artırılıpKron fiyat performans bir bisiklet ama önermem malzemesi zayıf kadrosu vs mekanik olarak kötü Salcano ng650 eski ve çok ağır bir bisiklet seni yoracaktır bisikleti sıfır almanı önermem bu bütçede 2. el temiz bak Carraro,Bianchi,Whistle,Sedona gibi markalara bakmanı tavsiye ederim.
Büyük ihtimal xc 150 alırım çünkü xc 150nin frenleri hidrolik xc 100 ün frenleri mekanik arada 2 3k var zatenxc 100 öneririm 7 8 aydır kullanıyorum frenleri çok iyi tek kötü yanı aktarıcısı pek iyi değil vites ayarı bozulabiliyor
ben hidrolik fren kullanıyorum ama dediğiniz gibi xc150 daha mantıklı olur o bütçedeHocam galiba 15k ya ng770 vardı salcanonun sizce o alınır mı bütçe biraz daha artırılıp
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük ihtimal xc 150 alırım çünkü xc 150nin frenleri hidrolik xc 100 ün frenleri mekanik arada 2 3k var zaten
Carraro force 920 de güzele benziyor ama trde pek tutmamış gibihocam kron kadroları kırılıyor çok kalitesiz malzeme kullanıyolar gerçekten tavsiye etmem
link atmak yasak mı bilmiyorum bende bu bisiklet var 6 yıldır biniyorum https://www.sahibinden.com/ilan/iki...anchi-tdl-1300-dag-bisikleti-1098925093/detay
bisiklet 12 kg hafif ve kadro kaynakları vs çok kaliteli ben sizin bütçenize göre bisiklet bakıp atayım buraya bu bütçede sıfır almak aşşırı mantıksız siz bilirsiniz bu fiyata güzel bir bisiklet alınır
yazdığım markaları araştırın
st520-st540Boyum 1.70 .12k civarı bütçem var. Dağ bisikleti bakıyorum bu bütçeye gerçek bir dağ bisikleti alamıyacağımın farkındayım.Önerileriniz nelerdir
Ankarada yaşıyorum2.el güzel alivio setli alet bulunur şehir neredi