ilanda 2 tane bundan alıp sorunlu cıktıgını yazdım2. monitör olarak kullanıyorum tavsiye ederim. İncelemelerine bakıp değerlendirebilirsin.![]()
ASUS Rog Strix XG27ACS-W 27 inç 1ms 180Hz IPS HDR Monitör Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Rog Strix XG27ACS-W 27 inç 1ms 180Hz IPS HDR Monitör Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazawww.mediamarkt.com.tr
Acs ile alakalı ne gibi sorunlar yaşadınızabime monitör alacağız 2 adet aynısından, 2k ips 27 inç monitör arıyoruz 12bin bütçe 1 monitör için. asus xg27acs aldık 2 tane ikiside sorunlu cıktı vazgeçtik başka ne önerirsiniz kaliteli sağlam
abime monitör alacağız 2 adet aynısından, 2k ips 27 inç monitör arıyoruz 12bin bütçe 1 monitör için. asus xg27acs aldık 2 tane ikiside sorunlu cıktı vazgeçtik başka ne önerirsiniz kaliteli sağlam
bunun yorumlarda full ölü pixel çıktı falan demişler![]()
LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende aldığın monitörü aldım 3 defa ölü piksel çıktı üçünü de geri verdim en son bunu aldım öneririm.