ilanda 2 tane bundan alıp sorunlu cıktıgını yazdım2. monitör olarak kullanıyorum tavsiye ederim. İncelemelerine bakıp değerlendirebilirsin.![]()
ASUS Rog Strix XG27ACS-W 27 inç 1ms 180Hz IPS HDR Monitör Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ASUS Rog Strix XG27ACS-W 27 inç 1ms 180Hz IPS HDR Monitör Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazawww.mediamarkt.com.tr
Acs ile alakalı ne gibi sorunlar yaşadınızabime monitör alacağız 2 adet aynısından, 2k ips 27 inç monitör arıyoruz 12bin bütçe 1 monitör için. asus xg27acs aldık 2 tane ikiside sorunlu cıktı vazgeçtik başka ne önerirsiniz kaliteli sağlam
abime monitör alacağız 2 adet aynısından, 2k ips 27 inç monitör arıyoruz 12bin bütçe 1 monitör için. asus xg27acs aldık 2 tane ikiside sorunlu cıktı vazgeçtik başka ne önerirsiniz kaliteli sağlam
bunun yorumlarda full ölü pixel çıktı falan demişler![]()
LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bende aldığın monitörü aldım 3 defa ölü piksel çıktı üçünü de geri verdim en son bunu aldım öneririm.
Arkadaş zaten xg27acs alıp sonra vazgeçmiş. Aynı monitörü neden öneriyorsun ?Merhaba asus xg27acs 180hz 2k aradığın fiyat aralığında