Neler Yeni

Öneri 12K BÜTÇE MONİTÖR ÖNERİSİ

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
5,655
Bütçe
12000
Öncelikle günaydın, 12k gibi bir bütçem var birazda esnetilebilir uzun süre pc başında kalıyorum oyun ve iş için göz sağlığını koruyabilecek bir monitör önerebilir misiniz?

LG IPS 27'' 2K'nın fiyatı o civarda olması lazım ben kullanıyorum çok memnunum.

Bu cihaz galiba, flicker free veya blue light filter Mevcut mudur göz yorgunluğuna sebep olmaz değilmi şu ana kadar Asus kullanıyordum kendi patentli göz koruma teknolojileri olduğu için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu 2 ürün nasıldır kullanıcı yorumları güzel,

Bu cihaz galiba, flicker free veya blue light filter Mevcut mudur göz yorgunluğuna sebep olmaz değilmi şu ana kadar Asus kullanıyordum kendi patentli göz koruma teknolojileri olduğu için.

evet flicker free ve blue light ikisi de mevcut bu monitör de mevcut asus rogta güzel duruyor özellikler için modeli aratıp epey'den bakabilirsiniz ben öyle yapıyorum ctrl+f ile daha rahat oluyor aradığım özellikleri bulmak.

https://app.hb.biz/DdH30r20MEEY

Asus rog u tavsiye etmem. Ben almaya kalktım 3 defa ölü piksel çıktı geri verdim. Kimi gördüysemde ölü piksel şikayeti vardı.

Öncelikle günaydın, 12k gibi bir bütçem var birazda esnetilebilir uzun süre pc başında kalıyorum oyun ve iş için göz sağlığını koruyabilecek bir monitör önerebilir misiniz?
bu cıhaza bı bak araştır derim. MSI marka da QD LG de NANO IPS dıye bı olay var. iş ve oyun için gayet ıyı renkler verıyor.

bu cıhaza bı bak araştır derim. MSI marka da QD LG de NANO IPS dıye bı olay var. iş ve oyun için gayet ıyı renkler verıyor.

Msi QD gerçekten harika. Eğer ölü piksel çıkmazsa çok memnun eder. Msi mag274qrf qd almıştım ölü piksel çok fazlaydı. İade edip LG ultragear aldım. Keşke diyorum ölü pikselli kullanaydim MSI QD yi. LG ultragear'ı çok beğenmedim.

Merhaba dostum VG27AQL3A Modeline bakabilirsin pivotlu ve 2 k 180 hz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,734
Üyeler
173,414
Son üye
savana
Geri