Neler Yeni

13.000 TL Bütçeye Nasıl Bir Sistem Bulabilirim?

ahlatliinsan

80+ Bronze
Herkese merhabalar. Yaza doğru monitörle beraber yaklaşık 13.000TL bütçem olacak. Baktığım zaman 10.000TL civarına Youtube kanallarının 3060'lı sistemleri var. Onlardan bir tane yakalama şansım var mı? Bu bütçeye genellikle 1660 Super geliyor ve bu kadar paraya 1660 Super değmez. Teşekkürler.

İstediğim monitör: https://www.vatanbilgisayar.com/asu...utm_medium=asus vg259&utm_campaign=asus vg259

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
ilker yılmaz

ahlatliinsan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-spica-ryzen-5-3600-16gb-480gb-ssd-rtx2060-p-39135 bunu alabilirsin ryzen 5 5600x model işlemci ile birlikte ki ryzen 5 5600x çok güçlü bir işlemci rtx 2060ekran kartı var.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-sharp-intel-core-i5-10400f-16gb-480gb-ssd-rtx2060-p-37292 buradada sadece tek farkı i7 10700f işlemci var intel seviyorsan alttaki ryzen seviyorssan üsteki (ama ryzen işlemci i7 göre daha oyun performansı var)
Çok teşekkürler. Youtube kanallarını takip edersem daha iyi bir şey bulma şansım var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bütçem monitör dahil.

Kraftoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kraftoon
Çok teşekkürler. Youtube kanallarını takip edersem daha iyi bir şey bulma şansım var mıdır?

Beklemeni öneriyorum. Bu fiyatlarla sistem falan alınmaz. Gerekirse 1 yıl daha bekle. Ya da 1660 superli bi tane al sonra soğuk su iç. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
ilker yılmaz

abdullah abi sistem yapıcakmıs onu beklersen alabilirsinde (ne olacağı belli değil) bu zamanlar lazımsa sinerji bilgisayarı sitesiden takip et iyi sistemler iyi fiyatlara var

ahlatliinsan

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beklemeni öneriyorum. Bu fiyatlarla sistem falan alınmaz. Gerekirse 1 yıl daha bekle.
Pek beklemek istemiyorum. Çünkü stok sorunlarının ne zaman düzeleceği belli değil ve fiyatlar her geçen gün artıyor. Bu mining sorunları çözülse bile bu kez stokların düzelmesini beklemem gerekecek ki bu da pandemi şartlarında uzun sürecek. Öneriniz için teşekkürler.

abdullah abi sistem yapıcakmıs onu beklersen alabilirsinde (ne olacağı belli değil) bu zamanlar lazımsa sinerji bilgisayarı sitesiden takip et iyi sistemler iyi fiyatlara var
Evet Sinerji ve Gaming Gen Tr bu aralar iyi sistemler çıkarıyorlar. Onları takipteyim. Abdullah abi umarım benim bütçeye göre bir şeyler yapar ama sanmıyorum. Ya ucuz ya da çok pahalı yapacak gibi geliyor bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
ilker yılmaz
Pek beklemek istemiyorum. Çünkü stok sorunlarının ne zaman düzeleceği belli değil ve fiyatlar her geçen gün artıyor. Bu mining sorunları çözülse bile bu kez stokların düzelmesini beklemem gerekecek ki bu da pandemi şartlarında uzun sürecek. Öneriniz için teşekkürler.

Evet Sinerji ve Gaming Gen Tr bu aralar iyi sistemler çıkarıyorlar. Onları takipteyim. Abdullah abi umarım benim bütçeye göre bir şeyler yapar ama sanmıyorum. Ya ucuz ya da çok pahalı yapacak gibi geliyor bana.
banada daha giriş seviyesi yapıcakmış gibi geliyor ama sinerjiden alabilirsin

Top Bottom