Neler Yeni

13.000 TL'ye kadar hangi telefonu önerirsiniz ?

Reindi

80+ Silver
kanka sen mi 11ultra ayarında bi telefon bulsana bana 12kya lütfen bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

annemde note 11 pro var kapanmadı 5glisini alırsan tabi kapanır o telefonda
12k ya kırık iphone kullanırım kayıtlı yine kaçak almam

serwintes

80+ Gold
2 3 telefon hariç hepsine direnç ile imei atılıyor arkadaş o 2 3 telefondan birini aldığı için telefonu patlamış elinde

12k ya kırık iphone kullanırım kayıtlı yine kaçak almam
bekliyorum hala 12kya mi 11 ultra ayarı telefonu

Maris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet KAYA
TR alacaksan Honor 70 Çok başarılı, Samsung'un servisi ve müşteri hizmetleri berbat ötesi olduğu için hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum

Reindi

80+ Silver
2 3 telefon hariç hepsine direnç ile imei atılıyor arkadaş o 2 3 telefondan birini aldığı için telefonu patlamış elinde

bekliyorum hala 12kya mi 11 ultra ayarı telefonu
daha çok beklersin kaçak telefon alacakmış 13.5k ya 3-5 telefoncudan öğrendiklerin sökmez bana kg

serwintes

80+ Gold
@Korant https://docs.google.com/spreadsheet...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
hocam buyur telefonların direkt trden telefoncudan alacağın fiyatları bunun üzerine hala 1 kendine 1 de devlete almak istiyorsan buyur s20fe al

daha çok beklersin kaçak telefon alacakmış 13.5k ya 3-5 telefoncudan öğrendiklerin sökmez bana kg
kanka 8 yıldır 6 tane kaçak telefon kullandım hiçbir sorun yaşamadım sen yaşadıysan o senin acemiliğin

sen bana 12.5k ya xiaomi mi 11 ultra kadar iyi telefon atacak mısın kanka hala bekliyorum

Korant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Korant Sarp Kara
TR alacaksan Honor 70 Çok başarılı, Samsung'un servisi ve müşteri hizmetleri berbat ötesi olduğu için hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum
Hocam telefon aslında iyi de mono hoparlör olması moralimi bozdu.

serwintes

80+ Gold
Hocam telefon aslında iyi de mono hoparlör olması moralimi bozdu.
1675097734636.png

direkt oyun telefonu hocam direnç işlemine gerek duyulmadan her telefoncu tarafından kolayca imei atılabilen bir cihaz

serwintes

80+ Gold
Siz almış mıydınız daha önce burdan
hocam bak ben kendim de telefonumu mi 11 ultra olarak değiştiricem ve kaçak alıcağım
bundan önce s6 edge i htcnin dönemin amiral telefonunu iphone x i p20 yi note 11 proyu kaçak aldık hiçbir sorun yaşamadık

Siz almış mıydınız daha önce burdan
tr almak istiyorsan hocam en iyi seçenek şu an s20fe ama yd düşünürsen paranın yarısı cebinde kalır başka şey için harcarsın

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,581
İsim
uwu
aynen kardeşim kesin kapanmaz kuzenimin note 11 i ondan kapandı çocugun parası çöpe gitti
kendi elinde bulunan eski bir telin imeili atılırsa kapanmaz ama telefoncu yaptıysa bir kaç cihaza aynı imeili girdiği için kapanıyor

Top Bottom