Yaşın daha genç vücudunun biraz daha gelişmesini bekle şınav mekik falan yapabilirsin bu yaşta biceps çalışmana gerek yok onun dışında Karete, Taekwondo, Boks falan yapabilirsin faydası olur.merhabalar 13-14 yaşımdayım hiç ağırlık çalışmadım kilom 50 bel çevresi 73cm boyun 35cm biceps 29 cm, çok küçük bence biceps sizce nasıl? evde 3kgx2 dambıl var çalışsam fayda eder mi??
Ben internete baktığımda boy uzamasını engellemez diyodu videolarda çıkıyodu karşıma ama teşekkürler şınav çekerimÇalışma boşa bu yaşlarda gerek yok. Yaşla ne alakası var diyenler gelmesin de. Sonra İbo Böler gibi kalırsın. Şınav mekik barfiks takıl evde
Tamam teşekkürlerYaşın daha genç vücudunun biraz daha gelişmesini bekle şınav mekik falan yapabilirsin bu yaşta biceps çalışmana gerek yok onun dışında Karete, Taekwondo, Boks falan yapabilirsin faydası olur.
Çalışmak istiyosan vucüt ağırlığın ile çalış şınav barfiks mekik dips gibi şeylermerhabalar 13-14 yaşımdayım hiç ağırlık çalışmadım kilom 50 bel çevresi 73cm boyun 35cm biceps 29 cm, çok küçük bence biceps sizce nasıl? evde 3kgx2 dambıl var çalışsam fayda eder mi??