Neler Yeni

13-14K civarı laptop gibi de kullanılabilecek tablet önerisi

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Emre taşçı
Bütçe
15000
13 14 bin TL bandında film, video, PDF gibi işler için kullanacağım. Yanında kalem klavye de olursa iyi olur yoksa da alacağım. Bu fiyatlara 2 tablet önerildiğini gördüm. Biri Huawei MatePad 11.5s diğeri Samsung S9 FE+. X isimli bir teknoloji mağazasındaki çalışana bu ikisini sordum şiddetle Huawei olanı önerdi. Daha uzun ömürlü olduğunu belirtti. Fakat Huawei'e markasından dolayı çok fazla güvenemiyorum. Samsung'da da DeX özelliği tableti bilgisayar gibi kullanmaya olanak sağlıyor. Tablet ekranı biraz büyük olursa, uzun vadede de götürecek, kasmayacak aşağı yukarı bu fiyatlara ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
13 14 bin TL bandında film, video, PDF gibi işler için kullanacağım. Yanında kalem klavye de olursa iyi olur yoksa da alacağım. Bu fiyatlara 2 tablet önerildiğini gördüm. Biri Huawei MatePad 11.5s diğeri Samsung S9 FE+. X isimli bir teknoloji mağazasındaki çalışana bu ikisini sordum şiddetle Huawei olanı önerdi. Daha uzun ömürlü olduğunu belirtti. Fakat Huawei'e markasından dolayı çok fazla güvenemiyorum. Samsung'da da DeX özelliği tableti bilgisayar gibi kullanmaya olanak sağlıyor. Tablet ekranı biraz büyük olursa, uzun vadede de götürecek, kasmayacak aşağı yukarı bu fiyatlara ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
İki cihazı karşılaştıralım. Samsung Tab S9 FE+'nin önde olduğu konular: Ekran boyutu 12.6 inç ve daha iyi bataryası var. Huawei MatePad 11.5S'in önde olduğu konular: İşlemcisi Kirin 9000WL Snapdragon 888 denginde bir işlemci ve ekran 144 Hz. Hangisi daha bilgisayar görününlü olduğu konusuna gelirsek, Samsung Tab S9 FE'de Samsung Dex özelliği var. Windows'a benzer bir arayüz sunuyor. Huawei MatePad 11.5S ise klavyeli kılıf veriyor. Kılıf tıpkı bilgisayar gibi kapanıyor ve klavyesi olduğu için tableti kullanırken dizüstü bilgisayar görünümü veriyor. Yani kısacası Samsung Tab S9 FE+ arayüz olarak bilgisayar görünümü veriyor Huawei MatePad 11.5S ise klavyeli kılıfı sayesinde dizüstü bilgisayara benziyor. İkiside 3-4 yıl gidebilecek cihazlar. Ben Huawei MatePad 11.5S alırdım ama tercih sana kalmış.

Ekstra olarak artık Huawei cihazlarda Google servislerini kullanmak için eskisi gibi GBox uygulaması ile uğraşmıyorsunuz. MicroG ile direk GMS yükleyebiliyorsunuz. Youtube gibi uygulamalar sorunsuz çalışıyor ve uygulamalarda bu cihazda Google servisleri yok uyarısınıda almıyorsunuz.

Dediğim MicroG olayını bu videoda 11. dakikadan sonra anlatıyor.

Top Bottom