Neler Yeni

Çözüldü✓ 13 GÜN SONUNDA NİHAYET KARGOYA VERİLMİŞ

BTUHN

80+
Adamların geç kargo yollaması yüzünden eleştiriyorsunuz o söylediğiniz siteler itopyanın yarısı kadar satış yapamıyor belki o yüzden 3 4 günde geliyordur kargolarınız ?
anlamakta zorlanıyor musun dostum

KARGOYA VERİLMİYOR ÜRÜNLER
kargoda kalmıyor yani şuan
kargo şirketlik bir durum yok

biz firmanın yetersiz eleman çalıştırmasını
ilgisizliğini ve geç ürün yollamasından bahsediyoruz

HİÇBİRİMİZİN ÜRÜNÜ KARGODA DEĞİL
SİPARİŞ HAZIRLANIYORDA KALDI

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
Sinirden gülüyorum birkaç kişi hala resimdeki aynı halıdan bende var diyor ya vallahi şaka gibi forum güler misin ağlar mısın kendimi bipolar gibi hissetmeye başladım, kime ne diyeceğimi şaşırdım
Mailini kontrol et hocam sitede daha kargo bekliyor gözüküyor ama ups den mail geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
Sizin montajlı sistem hadi 2 hafta neyse benim sadece 1 monitör ya kargoya vericen gelicek 3. Haftaya girdik inşallah gelicek daha kargoya verilmedi

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Sinirden gülüyorum birkaç kişi hala resimdeki aynı halıdan bende var diyor ya vallahi şaka gibi forum güler misin ağlar mısın kendimi bipolar gibi hissetmeye başladım, kime ne diyeceğimi şaşırdım
Dostum ne dememizi bekliyorsun ? Bunun hakkında bir sürü konu açıldı adamlar yoğunluktan dolayı gönderemiyor ayrıca İtopya'nın müşteri hizletmerinde sıkıntı olduğunu herkes söylüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Dostum ne dememizi bekliyorsun ? Bunun hakkında bir sürü konu açıldı adamlar yoğunluktan dolayı gönderemiyor ayrıca İtopya'nın müşteri hizletmerinde sıkıntı olduğunu herkes söylüyor.
Yok kötü bir şey demedim araya sitcom gibi olmuş sinir stres kalmadı pamuk şekeri gibi oldum :D

NespaY

80+ Silver
Benim DA-4 SİSTEM Sipariş Tarihi ve Saati 24/11/2020 19:39:29, şuan benim siparişim daha kargoya verilmemişken, aynı ürünü sipariş vermiş bu şanslı arkadaşımızın

Bu arkadaşı kesinlikle itham etmiyorum yanlış anlaşılma olmasın lakin daha bugün itopya müşteri hizmetleri ile görüştüğümde söylenen şey: sipariş sırasına göre kargoya teslim edilmektedir denildi lakin bu firma açıkça yalan söylemiş durumda. Bugün 2. kez müşteri hizmetleri aramak istediğimde daha arar aramaz çağrı sonlandırıldı ile karşılaştım. Bu sipariş yüzünden sinir stres sahibi oldum, işime gücüme konsantre olamaz durumdayım. Neden düzenli bir sıra ile sipariş tarihine göre kargolanmıyor bu ürünler? Lütfen kalkıp yok kampanya dönemi, yoğunluk vs. basma kalıp hazır cevaplar sunmayın. Buradaki sorun aynı ürünü sipariş veren müşterilerden siparişi önce veren müşterinin ürünü kargoya verilmemesi yetmez gibi daha sonra sipariş veren kişinin çoktan aynı ürünü kargodan teslim almış alışverişinin tamamlanmış olmasıdır. Bu durumu açıklayabilecek mantıklı ve haklı bir gerekçesini bilen varsa lütfen paylaşabilir mi öğrenmiş olalım.
Of itopya ifşalandı hem de Hemşirbey tarafından.

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
Hak vermenizi bekliyor adam itopyayı savunmanızı değil.Boyle bir sektörde geç gönderimin ayy çok yoğunlarmis kıyamam deyip savunamazsiniz zaten

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Hak vermenizi bekliyor adam itopyayı savunmanızı değil.Boyle bir sektörde geç gönderimin ayy çok yoğunlarmis kıyamam deyip savunamazsiniz zaten
Biz zaten itopya'yı savunmuyoruz sonuçta müşteri parasını verir ürününü ister bu yanlış bi şey değil fakat bu olay hakkında bir sürü konu açıldı :)

Serhat45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Serhat
Biz zaten itopya'yı savunmuyoruz sonuçta müşteri parasını verir ürününü ister bu yanlış bi şey değil fakat bu olay hakkında bir sürü konu açıldı :)
Her mağdur olan yazabilir forum sonuçta ne kadar fazla kisi o kadar çok sesini duyurmak demektir. Birde sipariş gönderim süresini forumdan öğrenilmez sitesinde ne yazıyordu odur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,659
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq
Top Bottom