Pablo Emilio Escobar
80+ Bronze
Maximum 15 K Butce Önerilerinizi bekliyorum.
Dostum sıfır veya ikinci el gibi derdin yoksa bir tane ikinci el pc buldum bence baya iyi bır bakarsın.Maximum 15 K Butce Önerilerinizi bekliyorum.
kötüDostum sıfır veya ikinci el gibi derdin yoksa bir tane ikinci el pc buldum bence baya iyi bır bakarsın.
Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bende aynı şeyi düşünüyorum kendi satıyor yüksek ihtimalKanka kendin satıyorsun herhalde , neyse günahını almayayım da bu fiyata iyi falan değil .
yok kanka monitör dahilmiş , onu görünce sildim mesajı yine pahalı ama pazarlık payıyla çokta kötü değilBende aynı şeyi düşünüyorum kendi satıyor yüksek ihtimal
olm 2. kez yazdın bu pc senın deılse hiç bişi bilmiyorumDostum sıfır veya ikinci el gibi derdin yoksa bir tane ikinci el pc buldum bence baya iyi bır bakarsın.
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
13kya ben kendi aldığım sıfır RX 6600 sistemi satıyorum lolDostum sıfır veya ikinci el gibi derdin yoksa bir tane ikinci el pc buldum bence baya iyi bır bakarsın.
Büyük ihtimal öyleolm 2. kez yazdın bu pc senın deılse hiç bişi bilmiyorum
adamda monitörde var hakkını yemiyelim ginede13kya ben kendi aldığım sıfır RX 6600 sistemi satıyorum lol
Ulan görende rtx 3090 felan satiyo sanır.13kya ben kendi aldığım sıfır RX 6600 sistemi satıyorum lol
attıgın linkdeki adamda leptop arıyor ne büyük tesadüf senın olsada sorun yok dostumYa siz kafayı mı yediniz benim bilgisayarım bile yok zaten daha önce açtığım konuya bakarsanız laptop arıyorum anasini satiyim hemen bı iftira noluyo ya cidden pişman ettiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ulan görende rtx 3090 felan satiyo sanır.
Birader ver telefon numaranı atıyım kimliğimiattıgın linkdeki adamda leptop arıyor ne büyük tesadüf senın olsada sorun yok dostum