Neler Yeni

13 Ocak Bim Steel Series'leniyor

Mangiz

80+
Arctis 1 iyi mi peki oyunda ses kasmada bir sıkıntısı varmı.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
olm ya şans dileyin s.s. fanboyuyum biraz kulaklığı mouseyi ve masayı almayı düşünüyorum şuan
Masayı ben de düşünüyorum, kaça kaç olduğunu okuyabildin mi la? 115x75 gibi sanki.

meyve mi lan bu :LOL:
jdsfadsj kanka ama çok iyi ya hem benim 1k falan var biriktirdiğim bu ikisine yetiyor masayı bilmiyorum masanın adı da gözükmüyor net foto varmı netten bakcam masanın boyutlarına gözükmüyor fotoda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masayı ben de düşünüyorum, kaça kaç olduğunu okuyabildin mi la? 115x75 gibi sanki.
bende bilmiyorum ismini araştırıyorum 115x75 ise almama ben şu anki masam 120x60 önemli olan benim için 120 cm lik kısmı boyu yani

Bende rival 3 almayi dusunuyorum bu fiyattaki en iyi mouse suan
sen bile öyle diorsan reis (yeni haber anneme sordum önceki gün eksrtra para versende ön sipariş falan adam kayırma olmuyormuş)

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
jdsfadsj kanka ama çok iyi ya hem benim 1k falan var biriktirdiğim bu ikisine yetiyor masayı bilmiyorum masanın adı da gözükmüyor net foto varmı netten bakcam masanın boyutlarına gözükmüyor fotoda

bende bilmiyorum ismini araştırıyorum 115x75 ise almama ben şu anki masam 120x60 önemli olan benim için 120 cm lik kısmı boyu yani

sen bile öyle diorsan reis (yeni haber anneme sordum önceki gün eksrtra para versende ön sipariş falan adam kayırma olmuyormuş)
Ben almak istiyorum fakat elimdeki mouse'u ne yapacağım onu bilmiyorum

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Para hazır
incelemeler de benden
artic 1 ile delikli mouse u alıyorum :D

1600 lira para var ne bulsam çekeceğim sanırım
piyasası iyi ya bu ürünlerin .d

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag

Benim şuanki 120x52.5 bana 75 falan lazım 115x75 falansa almaya çalışacağım, öğrenirsen söyler misin?

Top Bottom