Nolur şaka olsun nolur şaka olsun nolur şaka olsun almam lazım arctis 1 i sabah 9 da en yakın bimin yanında olucam, ondan sonra sırayla bütün bimleri gezicem bulana kadar.
kanka SS de nasıldır bilmiyorum ama vestelde ve bazı firmalarda bu hatalı üretilen ürünleri rework bandına koyuyorlar hatalarını gidermeye çalışlıyorlar gideriyorlar falan ardından bu tür mağazalara gönderiyorlar diye duydum ve vestelde çalışan bi abi var bunu bana böyle anlattı yalan doğru bilmiyorum tam emin değilim yani
Razer Viper Mini ile SteelSeries Rival 3 kıyaslıyordum itopya sitesinden siparişi vermeden önce, fakat Razer daha iyi özelliklere sahip olduğu için almıştım. Fakat aradan 2 hafta geçtikten sonra arka aydınlatmanın birleşme kısmından kutur kutur sesler gelmeye başladı neden bilmiyorum ama fabrika hatası gibi duruyor. Eğer uzun zaman sonra sıkıntı çıkarırsa razer almayacağım bir daha keşke parayı tutsaymışım bunu alırdım fiyatı baya iyi düşmüş RGB leri Razer Viper Mini göre çok tatlı kaçırmayın bitirin direk stoklarını.