1.25 ekemk yiyorum öğünedeNe yiyorsan büyük tabağa fazla koy bitir sonra tekrar koy
hocam ben 172 yim 46 kiloyum bana daha cok lazım yas 15171 50 kiloyum ama 18 yaşındayım
Kilo alması lazım 2 mizinde
1.69 im 55 kiloyum yeterli miKilo alman lazım dostum. Benim boyum 1.75 kilom 68 ben bile kendimi çok zayıf hissediyorum. Ama bu ara kilo almaya başladım sana önerim sabah 2 tane haşlanmış yumurta ye hem protein almış olursun. Öğle yemeginde karnın agriyana kadar ye akşamda çay falan içiyorsanız yanında petibör biskuvi falan ye birde yemek yerken çok su içme. İllaki artış yakalarsin.
protein tüket spor salonuna git kası parçalaman lazım1.25 ekemk yiyorum öğünede
yeterli1.69 im 55 kiloyum yeterli mi
Hocam vücut kas ve yağ oranını bilmeden bir şey diyemem ama eğer zayıf görünüyorsan fakat kaslı isen 62-63 kilo olursan vücudun toplu olur ve güzel durur. Ama dediğim gibi vücudunun yağ ve kas oranını bilmeden tam bir şey söylemek doğru olmaz.1.69 im 55 kiloyum yeterli mi
zayıfım ama kaslıyımHocam vücut kas ve yağ oranını bilmeden bir şey diyemem ama eğer zayıf görünüyorsan fakat kaslı isen 62-63 kilo olursan vücudun toplu olur ve güzel durur. Ama dediğim gibi vücudunun yağ ve kas oranını bilmeden tam bir şey söylemek doğru olmaz.
O zaman kilo alırsan dediğim gibi daha çok yakışır vücuduna.zayıfım ama kaslıyım