Neler Yeni

Çözüldü✓ 1300 TL 750W PSU tavsiyesi?

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Bütçe
1300
Arkadaşlar selamlar diğer konularımı okuyan bilir okumayanlar için ve tekrardan emin şekilde bilgi almak için konu açıyorum bilmeyenler için tekrar edeyim arkadaşıma sistem topluyoruz ve PSU konusunda "Sharkoon Gold Zero 750W 80+ GOLD ATX Power Supply (1.239 TL)" modeli tavsiye edildi ve piyasada gerçekten F/P ürün kalmamış en uygun bunu bulabildik işi garantiye almak açısından mecbur 750W alıyoruz 650W önerisi yapmayın lütfen. Sizlerden ricam bildiğiniz gerçekten sağlam korumaları olan 80+ veya üstü özellikli 750W PSU önermeniz bulunması belki çok zor şuan ama şansımızı deniyoruz tamamen emin olup öyle almak istiyoruz ki sonradan pişman olmayalım diye bütçemiz max 1300 TL atılan ürüne değerlendirmeler yapılıp 100 veya 200 TL daha üstüne çıkabiliriz. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bu çıkar ancak sanırım hiç aşmadan, 300 TL üstüne çıkarsan şunu alabilirsin:

Amazon Germany için de bir bakındım ama bir şey bulamadım.

WPM Gold Zero gibi korumaları eksik bir üniteyi tercih etmezdim.

MYSTIC

80+ Silver
Arkadaşlar selamlar diğer konularımı okuyan bilir okumayanlar için ve tekrardan emin şekilde bilgi almak için konu açıyorum bilmeyenler için tekrar edeyim arkadaşıma sistem topluyoruz ve PSU konusunda "Sharkoon Gold Zero 750W 80+ GOLD ATX Power Supply (1.239 TL)" modeli tavsiye edildi ve piyasada gerçekten F/P ürün kalmamış en uygun bunu bulabildik işi garantiye almak açısından mecbur 750W alıyoruz 650W önerisi yapmayın lütfen. Sizlerden ricam bildiğiniz gerçekten sağlam korumaları olan 80+ veya üstü özellikli 750W PSU önermeniz bulunması belki çok zor şuan ama şansımızı deniyoruz tamamen emin olup öyle almak istiyoruz ki sonradan pişman olmayalım diye bütçemiz max 1300 TL atılan ürüne değerlendirmeler yapılıp 100 veya 200 TL daha üstüne çıkabiliriz. Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
of beauty and rage hocamın attıklarına ek bu da olur bence.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Element BR hakkında kötü yorumlar duymuştum hocam o ürüne güvenmek ne kadar mantıklı? Bir de "High Power Performance Gold GD 750 W" önerir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

of beauty and rage hocamın attıklarına ek bu da olur bence.
Buda fiyatına göre gerçekten iyi gibi duruyor of beauty and rage hocam ne düşünüyorsunuz?

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Element BR hakkında kötü yorumlar duymuştum hocam o ürüne güvenmek ne kadar mantıklı? Bir de "High Power Performance Gold GD 750 W" önerir misiniz?

Teoride en azından ortalama bir ünite gibi duruyor, duyumlarınızı buraya da atın. Ben de okuyayım.

Buda fiyatına göre gerçekten iyi gibi duruyor of beauty and rage hocam ne düşünüyorsunuz?

Element BR'den daha iyi ama yine ortalama bir ünitedir büyük ihtimal.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Teoride en azından ortalama bir ünite gibi duruyor, duyumlarınızı buraya da atın. Ben de okuyayım.

Element BR'den daha iyi ama yine ortalama bir ünitedir büyük ihtimal.
Hocam kesin uzun vadeli sağlam bir şey söyleyin de alayım araştırmaktan yoruldum. :peeposad:

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil

Hocam 900 TL üstüne çıksak aercool P7 850w platinum alsak nasıl olur?

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
Mesaj otomatik birleştirildi:

element BR kullanıyorum ve gayet memnunum ne gibi yorumlar duydunuz tabi ben çok daha uyguna almıştım 1300 tl verilir mi bilmiyorum

Top Bottom