Neler Yeni

1300 TL kablosuz kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İbrahim Türk
Bütçe
1300
Merhaba kulak içi kulaklık arıyorum kendime, bütçe 1300. Aklıma Anker R50i NC geldi nasıldır bilmiyorum ama önerilerinizi bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İbrahim Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HSNCKMN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Hasan Çekmen
R50i mi yoksa NC hali mi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba peki ankerın r50i ve r50i NC modelleri hakkında bilginiz var mı? Aradaki fiyat farkına değer mi NC almak için?
Nc'de aktif gürültü engelleme özelliği var.

R50i mi yoksa NC hali mi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba peki ankerın r50i ve r50i NC modelleri hakkında bilginiz var mı? Aradaki fiyat farkına değer mi NC almak için?
bu tarz kulak içi denediysen ve kulağına tam oluyorsa yani sesi kesiyorsa gürültü engellemeye ihtiyacın olmaya bilir. redmi buds 3 lite taktığımda sesi %95 kesiyor gürültü engellemeye ihtiyacı olmuyor zaten yok da.

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Osman
Anker gayet iyidir fakat bu bütçede bir kulak içi kulaklık tavsiyesi için çok da uygun gelmiyor bana açıkçası. Şöyle ki bu bütçe ile alt klasman Jabra alabiliyorsunuz. Anker, fiyat performans markasıdır. 500 lira verip 1000 liralık performans alırsınız ama aynı şey 1500 için geçerli değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
İbrahim Türk
Anker gayet iyidir fakat bu bütçede bir kulak içi kulaklık tavsiyesi için çok da uygun gelmiyor bana açıkçası. Şöyle ki bu bütçe ile alt klasman Jabra alabiliyorsunuz. Anker, fiyat performans markasıdır. 500 lira verip 1000 liralık performans alırsınız ama aynı şey 1500 için geçerli değil.
Merhaba ankerın normal R50i modelini denedim fakat kaybettim, o modelde dip ses sorunu ufaktan rahatsız ediyordu ondan aynı kulaklığı almak istemedim. Sizin bildiğiniz bu bantlarda dip ses sorunu olmayan kulaklık var mıdır?

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Osman
Merhaba ankerın normal R50i modelini denedim fakat kaybettim, o modelde dip ses sorunu ufaktan rahatsız ediyordu ondan aynı kulaklığı almak istemedim. Sizin bildiğiniz bu bantlarda dip ses sorunu olmayan kulaklık var mıdır?
TWS ürünlerinin hepsinde dip ses bulunur maalesef. Bu BT teknolojisinin frekansı nedeniyle ortaya çıkan durumudur. Bunun önüne geçmenin tek yolu kablolu kullanım 😀

Şöyle bir durum da var tabii ki, premium modellerin çoğu yalıtım malzemeleri sayesinde bu konuda minimum rahatsızlığı verebiliyor. Yok ediyor diyemiyorum sadece azaltabiliyor. O cihazlar da bütçeleri birazcık zorlayabilen türden.

Yine de BT ile kablosuz kullanım istiyor ve dip sesin minimumda olmasını bekliyorsanız, kafa üstü kulaklık modellerini tercih edebilirsiniz. Tabii kullanım açısından biraz dezavantajlı olacaktır fakat monitör büyüklüğünün frekans soğurması ve kulak pad yalıtımları ile bir nebze düşük dip ses duymanızı sağlayacaktır.

Top Bottom