ibrahimturkk122
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
- Bütçe
- 1300
Merhaba kulak içi kulaklık arıyorum kendime, bütçe 1300. Aklıma Anker R50i NC geldi nasıldır bilmiyorum ama önerilerinizi bekliyorum.
Bir tık ucuza hangi kulaklık alınır? 1650 fazla geldi
Merhaba kulak içi kulaklık arıyorum kendime, bütçe 1300. Aklıma Anker R50i NC geldi nasıldır bilmiyorum ama önerilerinizi bekliyorum.
İndirim beklerseniz bu fiyata daha iyisi yok, bu fiyata almanızı bende önermem.Bir tık ucuza hangi kulaklık alınır? 1650 fazla geldi
R50i mi yoksa NC hali mi sizcer50 iyidir bütçenin hepsini harcamaya gerek yok
Merhaba peki ankerın r50i ve r50i NC modelleri hakkında bilginiz var mı? Aradaki fiyat farkına değer mi NC almak için?İndirim beklerseniz bu fiyata daha iyisi yok, bu fiyata almanızı bende önermem.
Nc'de aktif gürültü engelleme özelliği var.R50i mi yoksa NC hali mi sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba peki ankerın r50i ve r50i NC modelleri hakkında bilginiz var mı? Aradaki fiyat farkına değer mi NC almak için?
bu tarz kulak içi denediysen ve kulağına tam oluyorsa yani sesi kesiyorsa gürültü engellemeye ihtiyacın olmaya bilir. redmi buds 3 lite taktığımda sesi %95 kesiyor gürültü engellemeye ihtiyacı olmuyor zaten yok da.R50i mi yoksa NC hali mi sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba peki ankerın r50i ve r50i NC modelleri hakkında bilginiz var mı? Aradaki fiyat farkına değer mi NC almak için?
Merhaba ankerın normal R50i modelini denedim fakat kaybettim, o modelde dip ses sorunu ufaktan rahatsız ediyordu ondan aynı kulaklığı almak istemedim. Sizin bildiğiniz bu bantlarda dip ses sorunu olmayan kulaklık var mıdır?Anker gayet iyidir fakat bu bütçede bir kulak içi kulaklık tavsiyesi için çok da uygun gelmiyor bana açıkçası. Şöyle ki bu bütçe ile alt klasman Jabra alabiliyorsunuz. Anker, fiyat performans markasıdır. 500 lira verip 1000 liralık performans alırsınız ama aynı şey 1500 için geçerli değil.
TWS ürünlerinin hepsinde dip ses bulunur maalesef. Bu BT teknolojisinin frekansı nedeniyle ortaya çıkan durumudur. Bunun önüne geçmenin tek yolu kablolu kullanımMerhaba ankerın normal R50i modelini denedim fakat kaybettim, o modelde dip ses sorunu ufaktan rahatsız ediyordu ondan aynı kulaklığı almak istemedim. Sizin bildiğiniz bu bantlarda dip ses sorunu olmayan kulaklık var mıdır?