hyperflow 80+ Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 66 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim erdem 31 Temmuz 2024 #1 Bütçe 1300 Merhabalar uzun süredir m.2 ssd almayı düşünüyorum fakat hala neyi almalıyım karar veremedim Önerilerinizi bekliyorum. Aklımda Düşündüğüm 3 çeşit ssd var. Birincisi İkincisi Üçüncüsü
Merhabalar uzun süredir m.2 ssd almayı düşünüyorum fakat hala neyi almalıyım karar veremedim Önerilerinizi bekliyorum. Aklımda Düşündüğüm 3 çeşit ssd var. Birincisi İkincisi Üçüncüsü
Einstein 80+ Platinum Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 10,768 Dahası Reaksiyon skoru 2,398 Konum İstanbul İsim Eren 31 Temmuz 2024 #2 hyperflow yazmış: Merhabalar uzun süredir m.2 ssd almayı düşünüyorum fakat hala neyi almalıyım karar veremedim Önerilerinizi bekliyorum. Aklımda Düşündüğüm 3 çeşit ssd var. Birincisi İkincisi Üçüncüsü Devamı için tıklayın... Kioxia exceria G2 al.
hyperflow yazmış: Merhabalar uzun süredir m.2 ssd almayı düşünüyorum fakat hala neyi almalıyım karar veremedim Önerilerinizi bekliyorum. Aklımda Düşündüğüm 3 çeşit ssd var. Birincisi İkincisi Üçüncüsü Devamı için tıklayın... Kioxia exceria G2 al.
Gurkanpiro 80+ Platinum Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 14,771 31 Temmuz 2024 #3 hyperflow yazmış: Merhabalar uzun süredir m.2 ssd almayı düşünüyorum fakat hala neyi almalıyım karar veremedim Önerilerinizi bekliyorum. Aklımda Düşündüğüm 3 çeşit ssd var. Birincisi İkincisi Üçüncüsü Devamı için tıklayın... MLD al
hyperflow yazmış: Merhabalar uzun süredir m.2 ssd almayı düşünüyorum fakat hala neyi almalıyım karar veremedim Önerilerinizi bekliyorum. Aklımda Düşündüğüm 3 çeşit ssd var. Birincisi İkincisi Üçüncüsü Devamı için tıklayın... MLD al
A artsahin 80+ Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 237 Dahası Reaksiyon skoru 33 İsim aras şahin 31 Temmuz 2024 #4 kioxia alsın geç