Neler Yeni

Öneri 1300 TL ye anakart önerisi

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Bunların ikisinden hangisi daha iyi ve en iyi cevap hayırlı olsun

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Bunların ikisinden hangisi daha iyi ve en iyi cevap hayırlı olsun
İkisi de gayet iyi. VRM yapısı olarak mortar, RAA229004 kontrolcü ile CPU tarafında 4 gerçek fazlı ve çoklayıcısız çoklanarak 8 sanal fazlı oluyor yani gerçek faz başına 2 mosfet ve bobin. Kullanılan mosfetler ise ISL99360 60A. tabi CPU için bu. SOC VRM yapısı ise 2 gerçek faz ve faz başına 1 adet aynı mosfeti kullanılıyor. Aorus PRO-P ise VRM yapısı olarak ATX aorus pro'nun 1 gerçek faz eksik versiyonu. Yani ISL229004 kontrolcü ile CPU tarafında 5 gerçek fazlı ve fazlar çoklanarak gerçek faz başına 2 adet SİC651 veya 651C de olabilir tam hatırlamıyorum düşüyor. Onun harici anakartların ekstradan birkaç özelliğine barak da alabilirsin ama ben olsam aorus pro-p alabilirdim VRM yapısı sebebiyle. daha fazla gerçek faz sebebiyle daha stabil voltaj verebilir fakat MSI'ın da yazılımı daha iyi gibi. Bu fiyata tam rakip kartlar sayılır şimdilik. :d

EDİT: yanlış hatırlıyormuşlum aorus pro-P'de doubler yok.

Son düzenleme:

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
İkisi de gayet iyi. VRM yapısı olarak mortar, RAA229004 kontrolcü ile CPU tarafında 4 gerçek fazlı ve çoklayıcısız çoklanarak 8 sanal fazlı oluyor yani gerçek faz başına 2 mosfet ve bobin. Kullanılan mosfetler ise ISL99360 60A. tabi CPU için bu. SOC VRM yapısı ise 2 gerçek faz ve faz başına 1 adet aynı mosfeti kullanılıyor. Aorus PRO-P ise VRM yapısı olarak ATX aorus pro'nun 1 gerçek faz eksik versiyonu. Yani ISL229004 kontrolcü ile CPU tarafında 5 gerçek fazlı ve fazlar çoklayıcı ile çoklanarak gerçek faz başına 2 adet SİC651 veya 651C de olabilir tam hatırlamıyorum düşüyor. Onun harici anakartların ekstradan birkaç özelliğine barak da alabilirsin ama ben olsam aorus pro-p alabilirdim VRM yapısı sebebiyle. Çoklayıcı ile çoklanıyor ve daha fazla gerçek faz sebebiyle daha stabil voltaj verebilir fakat MSI'ın da yazılımı daha iyi gibi. Bu fiyata tam rakip kartlar sayılır şimdilik. :d
Çok teşekkür ederim

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Çok teşekkür ederim
Bu arada mesajı düzenledim bu modelde doubler yoktu. Hangisi yakın geliyorsa onu alın. Soğutma karşılaştırması bulamadım aorus pro-p sanırım daha sonra çıktığından.

Top Bottom