Neler Yeni

1300 tl ye hangisini seçerseniz?

Hangisi

• Hyperxcloud 2

Oylar: 17 73.9%
  • Razer Blackshark V2

Oylar: 6 26.1%

• Oy kullanan toplam üye
    23

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Cloud 2'ye eskidi diyenleri anlamıyorum, işlemci mi bu hemen eskisin? Hala deli gibi satan 25 yıl önce çıkmış kulaklıklar var.
Ben Cloud 2 tavsiye ederim.

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Cloud 2'ye eskidi diyenleri anlamıyorum, işlemci mi bu hemen eskisin? Hala deli gibi satan 25 yıl önce çıkmış kulaklıklar var.
Bende öyle düşünüyorum bi tık da bakalım

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
X işime yaramaz çünkü ses kartı yok
Direk v2 olmali o halde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nedenn
Cloud 2 ve blackshark v2 arasından seçmemizi istediniz ben de blackshark v2 seçtim çünkü cloud 2 eski ve blackshark v2 de ses kartı var diye biliyorum

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Cloud 2 ve blackshark v2 arasından seçmemizi istediniz ben de blackshark v2 seçtim çünkü cloud 2 eski ve blackshark v2 de ses kartı var diye biliyorum
İkisinde de ses kartı var hocam, sadece nedenini öğrenmek istedim. Ama eski demeniz okey eyv

Mert.k

80+ Bronze
İkisinde de ses kartı var hocam, sadece nedenini öğrenmek istedim. Ama eski demeniz okey eyv
Eski olayı saçma sonuçta hala üretimde kulaklık gayette performanslı çoğu kulaklığı tokatlar ama o fiyata ne bilim 1 hafta 2 hafta önce 900 ken 1100 ken

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Sanırım oylar sonucu kazanan HyperX oldu. Oy veren, öneri veren herkese teşekkür ederim...

O 25 sene önce çıkmış ve hala deli gibi satıyor dediğin ürünler bakınca stüdyo ürünleri oluyor ve stüdyo ürünleri her şartta en iyi ses kalitesini sunduklarından dolayı hala satıyor.

Bu eskiyen C2 ise hem parasını hak etmiyor hem parasına verdiği ses kalitesi iyi değil hem de ses kartı ile kullanınca sesi bozuyor.

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
O 25 sene önce çıkmış ve hala deli gibi satıyor dediğin ürünler bakınca stüdyo ürünleri oluyor ve stüdyo ürünleri her şartta en iyi ses kalitesini sunduklarından dolayı hala satıyor.

Bu eskiyen C2 ise hem parasını hak etmiyor hem parasına verdiği ses kalitesi iyi değil hem de ses kartı ile kullanınca sesi bozuyor.
Madem bozuk, niye her 10 fps yayıncısının 4 ünde hâla bu var bro?

Parasını haketmiyo dediğin şeyin sorumlusu dolar... Ona göre artmiyor mu, ürünün satış fiyatını yapımcısını arttirmiyor ki

Bu 10 fps yayıncısından 4'ünde HyperX Sponsorluğu olup olmadığına bakabilirmisiniz?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...rofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,42007509.html

Her neyse illa alınacaksa biraz daha verip bunu alın "oyuncu" kulaklığı olarak.

https://www.zuhalmuzik.com/samson-sr850-studyo-kulakligi-tek-138937 stüdyoda da bu.

Parasını haketmiyo dediğin şeyin sorumlusu dolar... Ona göre artmiyor mu, ürünün satış fiyatını yapımcısını arttirmiyor ki
Sorumlusu dolarsa dolar arkadaşım sonuçta bu ürün o verilecek 1300₺'ye değmiyor daha iyi seçenekler var.

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Bu 10 fps yayıncısından 4'ünde HyperX Sponsorluğu olup olmadığına bakabilirmisiniz?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...rofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,42007509.html

Her neyse illa alınacaksa biraz daha verip bunu alın "oyuncu" kulaklığı olarak.

https://www.zuhalmuzik.com/samson-sr850-studyo-kulakligi-tek-138937 stüdyoda da bu.

Sorumlusu dolarsa dolar arkadaşım sonuçta bu ürün o verilecek 1300₺'ye değmiyor daha iyi seçenekler var.
1 i sponsor, diğer 3 ü değildi baktiklarimdan

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Üstünden yıllar geçse bile eskimiyor yani, 25 yıllık olsa da hala çok satabiliyor. Benim demek istediğim bu.

1300TL'ye değer mi tartışılır attığınız gibi alternatif modeller var ama seçenekler arasından Cloud 2 tavsiye ederim ben.

1 i sponsor, diğer 3 ü değildi baktiklarimdan
Ben de Twitch üzerinden FPS türünde rastgele 10 kişi açtım bunlardan 2 tanesi C2 Wireless kullanıyor Türk yayıncılar, sonra gelen yaklaşık 6 yayıncının kulağında Astro A40 (Ki oyun için gayet iyi), 3 tanesinde Cloud Alpha (Ki C2'den çok daha uygun ve daha iyi bir ürün) ve bir iki kişide Beyerdynamic DT 990 Pro veya DT 770 Pro modeli bulunmakta.

He insan diyor o zaman neden Türkler HyperX kullanıyor iki sebep var 1 sponsorluk veya geçmiş sponsorluk 2 ise alışmışlık.

Sen gidip 1150-1200₺'ye Cloud Alpha veya Alpha S alabiliyorken gidip daha pahalıya Cloud 2'mi alacaksınız?

Blackshark V2 ise temel ses, ses kartı, uygulama desteği, rahatlık, ped malzeme kalitesi bakımından C2'den çok daha üstün.

Ki Cloud 2'de şu anda oo şu yayıncıda var bu yayıncıda var diye bu kadar alınıyor ama neyse. Yayıncılar en iyisini söyler her zaman.

Top Bottom