Neler Yeni

1300 TL'ye kadar kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kaan
Gamepower Luna kullanıyordum ancak sağ tarafın kablosu gitti hiçbir yerde de yapmıyorlar yeni kulaklığa ihtiyacım var. Luna'nın mikrofonu çok kaliteliydi ona benzer 7.1 kulaklık var mı bu fiyat bandında?

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emir Şahbaz
Gamepower Luna kullanıyordum ancak sağ tarafın kablosu gitti hiçbir yerde de yapmıyorlar yeni kulaklığa ihtiyacım var. Luna'nın mikrofonu çok kaliteliydi ona benzer 7.1 kulaklık var mı bu fiyat bandında?
Bütçe 1500e çıkarsa Blackshark V2X güzel seçenek ama çıkmazsa Corsair HS50 Pro alınabilir

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
N11 de 1549 lira v2x. Her gün kuponlar geliyor 100 tl yada 125 tllik kuponla 1449tl olur. Nays ile de alırsan %10 cashback veriyor 1305 TL'ye v2xi alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu ikisi nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

v2x aktif kullanıyorum. Bu fiyata böyle mik yok
Su an alabilirim baska oneri yoksa

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu

Bu ikisi nasıl

Su an alabilirim baska oneri yoksa
üsttekileri bilmiyorum, ama v2x kullanıyorum. Bende iyi mikrofonlu bir kulaklık arıyodum. v2 nin ekonomik modeli. Bazı şeyleri tıraşlı. Mesela v2 usb portluyken, bunda jak girişleri ile bağlanıyosun vs. Ama mikrofonu ciddi anlamda inanılmaz kaliteli. Fiyat performansın tanımını sorsalar derim v2x. Üstüne ekran kartında nvidia ise broadcast indir, aç filtreleri mis gibi ak git.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kaan
üsttekileri bilmiyorum, ama v2x kullanıyorum. Bende iyi mikrofonlu bir kulaklık arıyodum. v2 nin ekonomik modeli. Bazı şeyleri tıraşlı. Mesela v2 usb portluyken, bunda jak girişleri ile bağlanıyosun vs. Ama mikrofonu ciddi anlamda inanılmaz kaliteli. Fiyat performansın tanımını sorsalar derim v2x. Üstüne ekran kartında nvidia ise broadcast indir, aç filtreleri mis gibi ak git.
Her şeyi mükemmel ama mikrofonda çok uzak kaldı bana çünkü ben sesim direkt olarak aynı gitsin istiyordum videodakiler öyle gözükmüyor

Pardon hocam izledigim videoda yanlis ayar cekmis arkadas gayet guzel mikrofonu var aliyorum bunu tavsiye icin tesekkurler

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kaan
İtopyada neden webten satılmıyor bu kulaklık onu anlamadım gidip elden alıcam mecbur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,754
Üyeler
161,746
Son üye
Metekral123
Top Bottom