Hermitus
80+ Bronze
14 bin değil 14900 neredeyse 15 bin işlemci olarak daha iyi ama ekran kartı kötü ve dell'in daha kaliteli olduğunu düşünüyorum paviliona göre
14 bin değil 14900 neredeyse 15 bin işlemci olarak daha iyi ama ekran kartı kötü ve dell'in daha kaliteli olduğunu düşünüyorum paviliona göre
İlk öncellikle söylemeleyim önerdiğin cihazın ısınma sorunu ve driver sorunları var. O model alınmaz kaç milyon kere söyleyeceğim bilmiyorum ve hala önerilmeye devam ediyor.Ben olsam bu modeli alırdım. https://www.incehesap.com/dell-g5-s...ng-notebook-fiyati-56161/?ref=akakce&v=1.33.2
Saolun ama dell alacağımhttps://www.hepsiburada.com/asus-tu...zQQ8AXPEH-wkZwar6IBoCn08QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Maalesef 14 k olan pc lerin genelde 4gb ekran kartı hafızası var bunu atabilidim
Yan forumda neden alınmayacağına dair bir konu var ben olsam almazdım çünkü baş belası.Saolun ama dell alacağım
Yan forumda neden alınmayacağına dair bir konu var ben olsam almazdım çünkü baş belası.
bu fiyatta daha iyi donanım yok acer kullanan biri olarak bile dell'i o acere tercih ederim ki gün içerisinde birkaç kez zam bile gelmiş.İlk öncellikle söylemeleyim önerdiğin cihazın ısınma sorunu ve driver sorunları var. O model alınmaz kaç milyon kere söyleyeceğim bilmiyorum ve hala önerilmeye devam ediyor.
Driver sorunu ve soba sorununu yok saymazsak alınabilir. Bu model kronik sorunlu hocam önermiyorum.bu fiyatta daha iyi donanım yok acer kullanan biri olarak bile dell'i o acere tercih ederim ki gün içerisinde birkaç kez zam bile gelmiş.
sıcaklık testini nereden gördünüz varsa video vs atar mısınızDriver sorunu ve soba sorununu yok saymazsak alınabilir.
Hocam artık ne alacağımı bilemiyorum birisi diyor monster alma birisi lenovo alma birisi excalibur alma çıldırmak üzereyimsıcaklık testini nereden gördünüz varsa video vs atar mısınız
bütçeniz düşük bir öncelik belirlemeniz lazım alabileceğim en iyi donanımı alayım diyorsan dell ama biraz riskli açıkcası. kafam ağrımasın ben düşük performansa razıyım diyorsan aceri al. bu arada dell oyun testi genel olarak 75-85 arası işlemci gayet normal.Hocam artık ne alacağımı bilemiyorum birisi diyor monster alma birisi lenovo alma birisi excalibur alma çıldırmak üzereyim
Attığım konunun içinde olması gerekiyor hocam.sıcaklık testini nereden gördünüz varsa video vs atar mısınız
Siz ne tercih edersinizAttığım konunun içinde olması gerekiyor hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben driver problemlerinden dolayı o cihazı tercih etmezdim şahsen.
ÖnerirsinizSiz ne tercih edersiniz