ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Alsatçılar 11.5 TL'ye alıp 15e satıyor ne yazıkkibu fiyatın altında 3060 satılabiliyorsa ben beklerdim ya da 1000-1500 fazla verip alıp satan kişiden alırdım
Bu fiyat biraz pahalı bence. Bu fiyatı hak edecek olsa B660 anakart ve kaliteli hava soğutucu veya sıvı soğutma olmalıydıITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Valla o fiyata da alıcı almasın zaten o fiyata sonradan stokta geldi. 13.13-5 civarına alınabilir üstü fazlaAlsatçılar 11.5 TL'ye alıp 15e satıyor ne yazıkki
15 bine alıp 16.5 TL'ye internete koyanı bile gördümValla o fiyata da alıcı almasın zaten o fiyata sonradan stokta geldi. 13.13-5 civarına alınabilir üstü fazla
max bütçem bu kadar bildiğiniz 3060 lı sistem var mı hocam bu fiyatabu fiyatın altında 3060 satılabiliyorsa ben beklerdim ya da 1000-1500 fazla verip alıp satan kişiden alırdım
alırsam kazık yemiş olurmuyum yoksa bu fiyata daha iyi bi sistem önerebilir misiniz?Bu fiyat biraz pahalı bence. Bu fiyatı hak edecek olsa B660 anakart ve kaliteli hava soğutucu veya sıvı soğutma olmalıydı
RX 6600 alırsınmax bütçem bu kadar bildiğiniz 3060 lı sistem var mı hocam bu fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:
alırsam kazık yemiş olurmuyum yoksa bu fiyata daha iyi bi sistem önerebilir misiniz?