safeapricot_
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
önerilere açığım şuan corsair katar pro kablolu var bir sıkıntıısı yok yükseltmek için sizlere danışıyorum
Bütçe esnet biraz. R1 al. R1 SE+ alma.önerilere açığım şuan corsair katar pro kablolu var bir sıkıntıısı yok yükseltmek için sizlere danışıyorum
aj159 harici bu fiyat bandında 8k hz olan başka mouse yokmudur piyasadakapalı kutu apex
1000hzden yüksek model varmıdır bu fiyatlardaBütçe esnet biraz. R1 al. R1 SE+ alma.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
8K Hz bu fiyat bandında ne alaka kral (AJAZZ harici)aj159 harici bu fiyat bandında 8k hz olan başka mouse yokmudur piyasada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1000hzden yüksek model varmıdır bu fiyatlarda
ajaz cıkınca bu fıyat ıcın beklentim yukselmıstı bıraz haklısınız,attıgınız model guzele bezıyor dongle da alıp kullanırım Teşekkürler8K Hz bu fiyat bandında ne alaka kral (AJAZZ harici)
Bu mouse 2K Hz ama Dongle alman lazım o da 600TL falan