o işlemciye max rx570 sağlıklı olarak takılır ama 1050ti dan rx570 e geçerken masraf yaparsan geçmeye değmez ama geçerken masraf yapmazsan rx570 e geçebilirsin.Şuanda 1050 ti kullanıyorum. Değiştirmek istiyorum hangi ekran kartıyla değişirsem performans yönünden güzel artış olur. Teşekkürler
1300X’e Rx570’ten üstü fazla gelir. En iyi ihtimal Rx570 takarsın. Ama öyle bir niyetin varsa ben olsam önce para biriktirir işlemciyi 2600’e upgrade ederim. Sonra ekran kartını Rx 580’e upgrade ederim. Daha mantıklı olur. Uzun vadede daha çok performans artışı elde edersinŞuanda 1050 ti kullanıyorum. Değiştirmek istiyorum hangi ekran kartıyla değişirsem performans yönünden güzel artış olur. Teşekkürler
çok yaşamazsın , aslında geçilebilir rx580 e oyunları yüksekte oynarsın ozaman darboğaz azalırRX580'de darboğaz yaşarmıyım.
Hocam 3600 e 5600 xt takılabilir mi1300X’e Rx570’ten üstü fazla gelir. En iyi ihtimal Rx570 takarsın. Ama öyle bir niyetin varsa ben olsam önce para biriktirir işlemciyi 2600’e upgrade ederim. Sonra ekran kartını Rx 580’e upgrade ederim. Daha mantıklı olur. Uzun vadede daha çok performans artışı elde edersin
takılır.Hocam 3600 e 5600 xt takılabilir mi
Ekran kartın için bütçen nedirŞuanda 1050 ti kullanıyorum. Değiştirmek istiyorum hangi ekran kartıyla değişirsem performans yönünden güzel artış olur. Teşekkürler
Şöyle bir şey yapabilirsen iyi olur elindeki 1050 yi ve 1300x i satıp bütçen ne kadarsa güzel bir şekilde birbirine yeten 2 parça alabilirsinŞuanda 1050 ti kullanıyorum. Değiştirmek istiyorum hangi ekran kartıyla değişirsem performans yönünden güzel artış olur. Teşekkürler